Oppsummering av 2021

Det nærmer seg jul og går imellom året som har gått. Hva har skjedd hos Provendo. Vi tar for oss ny teknologi vi har tilegnet oss, nye kunder og prosjekter, nye ansatte, sosiale happenings og mye mer.

Våre kunder og hva vi har levert

Det viktigste å nevne om dette året er våre fantastiske kunder og det flotte samarbeidet vi har hatt med dem. Vi har hatt en rekke spennende prosjekter dette året, både med nye kunder og med eksisterende kunder. Den teknologiske verdenen er i konstant utvikling, så vi sørger for å alltid være i forkant for å levere topp moderne produkter og tjenester.

Salg av møterom og hjemmekontor har eksplodert under pandemien

Noe av det som har vært mest i fokus de siste årene, på grunn av pandemien, er møterom og hjemmekontorløsninger. Her har det vært en enorm utvikling og etterspørsel. Vi har levert møteromsløsninger i mange ulike størrelser og utforminger og våre hjemmekontorpakker har blitt populære. Vi har vel også sett tendenser til at selv om pandemien til en viss grad har dabbet av, så er disse produktene fortsatt høyaktuelle. Verden har funnet ut at man både sparer tid, penger og miljøet på å ha kortreiste, digitale møter.

Møteromsløsninger SIVA Herøya Næringspark

Møteromsløsninger Maxbo Tekniske tjenester

Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. 

Kunde Kundesen – Kunde as

Les mer om våre møteromsløsninger og hjemmekontorpakker.

Økt digitalisering gir økt behov for raskt og stabilt internett

Med økt digitalisering kommer økt behov for stabile og raske nettverksløsninger. Komplette, skreddersydde nettverk er også noe vi leverer mer og mer av. De fleste norske bedrifter har mer og mer av driften sin digital. Så viktigheten av stabilitet og ikke minst sikkerhet er viktig. Vi er dedikerte i arbeidet med IT-sikkerhet. Med et stadig ekspanderende trusselbilde så er det viktig å ha ekspertise på sikkerhet med på laget, slik at man unngår uønskede hendelser.

Komplett nettverksløsning Stabil Varmeservice

Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. 

Kunde Kundesen – Kunde as

Les mer om våre løsninger på bredbånd og nettverk.

Alle skal opp i skyen

Den største delen av digitaliseringen ser man i at bedrifter flytter opp i skyen. Lokal lagring har mange fallgruver. Det er ustabilt, vanskelig å holde oppdatert, usikkert og backup løsningene er ikke allti like gode. Med bedriften i skyen så slipper du alle disse bekymringene. Man har alt tilgjengelig til enhver tid og på alle enheter. Det er sikkert og det tas automatiske og jevnlige backuper og oppdateringer, du får hjelp om nødvendig, i tillegg til at det er kostnadseffektivt. Våre skypakker er noe av det vi selger mest av. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle pakker som passer til alle behov, alle bedrifter og alle ansatte. Vi opplever at kundene våre er svært fornøyde med skytjenestene vi leverer. De er stabile, trygge og problemfrie.

Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. 

Kunde Kundesen – Kunde as

Les mer om våre skytjenester.

Telefoni

En annen tjeneste vi har relativt høy pågang på er telefoni. Vi leverer konkurransedyktige abonnementer og løsninger for bedrift, fra Ice. Mange av våre IT-kunder velger også våre telefoniløsninger. Vi leverer komplette løsninger med sentralbord, abonnementer som er tilpasset den enkelte bruker og ikke minst mobiler som er ferdig satt opp og klar til bruk.

Maskinvare

Salg av mobiler og annen maskinvare er en vesentlig del av det vi leverer til våre kunder. Våre løsninger er komplette og det betyr at du får alt fra maskinvare, til programvare og til drift og support. Våre PC pakker er populære sammen med våre skytjenester. Vi har PC’er til alle formål. Vi hjelper deg med å finne de som passer best for deg og dine ansatte.

Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. Her kommer det en statement fra en kunde. 

Kunde Kundesen – Kunde as

Les mer om våre telefoniløsninger for bedrifter.

Migrering av alle kunder til Azure og Microsoft 365

Årets største jobb for oss har vært å flytte alle våre kunder over i Microsoft Azure.

Her trenger jeg informasjon fra noen som kan forklare, hva, hvorfor, fordeler etc etc.

Sosialt i Provendo

I Provendo er vi opptatt av lagbygging og å være både venner og kollegaer. Vi har derfor hyppige sammenkomster der vi gjør noe gøy sammen for å bygge sammholdet, vennskapet og laget. Vi kombinerer faglig innhold med sosiale arrangementer, turer eller annen moro.

Vi opplever at dette styrker oss som lag og det styrker kompetansen vår. Dette drar vi mye nytte av ut imot våre kunder.

Nye ansatte

Provendo er stadig i utvikling og jakter alltid de beste og klokeste folkene der ute for å styrke oss både på kompetanse og på det sosiale. Vi har fått noen nye tilskudd til gjengen i løpet av dette året. 

Vi har blant annet fått inn en ny lærling og vi har nye ansatte som skal inn både på teknisk og på salg på nyåret.

Vegard Gjermundsen

Lærling

Vi er stolte av å presentere vår nye lærling! Han heter Vegard Gjermundsen, er 24 år og kommer fra Skotfoss. Vegard Har gått Teknikk og industriell produksjon på Klosterskogen vgs. og IKT-servicefag på Bamble vgs., før han nå søkte lærlingplass her hos Provendo.

🎤 Hvorfor søkte du hos Provendo?
Jeg valgte å søke på Provendo fordi jeg var ute etter en plass der jeg både kunne drive med support og i tillegg ha forskjellige oppdrag rundt omkring der man setter opp nettverk, pc’er, møterom osv. Dette er det jeg alltid så for meg når jeg kom frem til at IT var det jeg ville drive med. Har også flere års erfaring med arbeid i butikk, så jeg vet selv at jeg trives godt med å jobbe med kunder.

🎤 Hvordan har den første tiden her vært?
Den første tiden min her synes jeg har startet veldig bra. Alle sammen her er veldig hyggelige mennesker og enkle å forholde seg til. Har fått vært med på en del forskjellige ting som oppsett av PC, montering og reist på besøk til flere av våre kunder, både for å hilse på de ansatte og for å se hvordan kontorene er satt opp. Har også fått god opplæring av både Jesper og Alexander, som har vist og lært meg diverse om nettverk, support og forskjellige tjenester som jeg kommer til å få bruk for i løpet av læretiden min.

Vi er veldig glad for å ha Vegard med på laget og gleder oss til fortsettelsen.

Previous
Next

Våre lokaler

Selv om 2020 var året vi flyttet inn i flotte, splitter nye lokaler på Nenset i Skien, så ble selve innflytningsfesten brått spolert av Korona pandemien. Vi var både stolte og veldig fornøyde, men restriksjonene førte til at vi som ansatte i lange perioder måtte være på hjemmekontor og kundene våre fikk minimalt med anledninger til å besøke oss.

Så vi føler at 2021 er det første året vi kan nyte våre nye fasiliteter på en ordentlig måte. Vi har hatt kundebesøk, arrangemente og vi har fått utnyttet topp moderne lokaler i hverdagen. Vi er veldig fornøyde og gleder oss til fortsettelsen.

Har du ikke vært innom oss så er du hjertelig velkommen til et besøk. Adressen er Nensetbakken 20, 3736 Skien.

Relaterte saker

26.10.2021

Nettverk og WiFi

Provendo hjelper deg med hele prosjekteringen av nettverket til din bedrift. Hele veien fra…

18.10.2021

Skypakker og sikkerhet

Vi har samlet alt du trenger av applikasjoner, lagring, bacup, support og ikke…

05.09.2021

Ice

Få full kontroll over både priser, forbruk og bedriftens mobilpark med ice…

20.08.2021

Provendo - ALT INKLUDERT

Å oppgradere bedriftens IT kan være en stor investering. Hos oss får du alle produkter…

07.06.2021

Møteromsløsninger

Vi skreddersyr komplette og profesjonelle møteromsløsninger til din bedrift. Med…

02.05.2021

IT sikkerhet

Hvordan få full kontroll over IT-sikkerheten i din bedrift. Vi gir deg tips og råd…

25.04.2021

Ikke bland arbeid og fritid

Etter over ett år med hjemmekontor for mange så er skillet mellom privat IT-utstyr og…

15.04.2021

PC pakker

Vi leverer PC pakker i ulike størrelser og til ulike formål. Ikke alle personer eller stillinger er…

25.03.2021

Bedrift i skyen - enkelt, forutsigbart, lave priser

På alle våre skypakker har vi faste lave priser hver måned. Du velger de pakkene som…

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.