Provendo - ALT INKLUDERT

Komplett IT!

Alt inkludert!

EN FAST PRIS!

Å oppgradere bedriftens IT kan være en stor investering. Hos oss får du alle produkter, tjenester, oppsett, drift, oppfølging og opplæring til én FAST PRIS pr. mnd. Ingen uventede fakturaer! Ingen etableringskostnader! Du kan velge fritt de produktene og tjenestene du trenger og har behov for. Flesksibelt og forutsigbart – uten å belaste driftskapitalen.

1. Provendo - ALT INKLUDERT

Det er en stor og omfattende investering å oppgradere bedriftens IT. Dette gjør nok at mange vegrer seg for å ta steget med å flytte bedriften opp i skyen eller å fornye PC-parken. Frykten for store etableringskostnader, dyr maskinvare, manglende kunnskap om hva man faktisk trenger, gjør at folk blir sittende fast i utdaterte systemer og produkter. Dette er usikkert og sårbart for nedetid og dataangrep.

Vi ønsker å gjøre det enklere, mer fleksibelt og mer forutsigbart. Vi er en komplett leverandør av IT-tjenester. Det betyr at du får alle nødvendige produkter og tjenester hos oss. Ved å bake alle våre tjenester og produkter inn til en komplett fullservice tjeneste, så får du en komplett IT-løsning for din bedrift. Du får alt av produkter og tjenester som er nødvendig, du får opplæring, oppfølging, overvåking og drift av alle systemer. Alt skreddersys etter din bedrifts behov og ønsker. Viktigst av alt – alt blir satt sammen til én fast månedlig pris. Ingen uventede fakturaer og ingen etableringskostnader! Da vet du akkurat hva du har å forholde deg til.

På denne måten kan du nyte en bekymringsløs IT-hverdag. Alt er oppe og går og klart til bruk – hver eneste gang.

Ønsker du mer informasjon om Provendo – ALT INKLUDERT og hvordan løsningen kan tilpasses din bedrift? Kontakt oss gjerne.

2. Skytjenester

Har du fortsatt ikke flyttet bedriften opp i skyen? Dette kan være et stort steg å ta. Mange tror det er en omfattende prosess og bekymrer seg for nedetid og store kostnader. Dermed føles dette så overveldende at det gjerne utsettes.

Det er også mange som tenker at dette ikke er nødvendig å flytte bedriften opp i skyen så lenge ting fungerer. Men faktumet er at med utdaterte systemer og produkter, så er man sårbar både for maskinvare-krasj og dataangrep. Dette igjen fører til uforutsette og potensielt store kostnader og nedetid. Med lokal lagring så er all data veldig sårbar. Hvis man ikke tar regelmessig fysisk backup av all data så kan man risikere å miste vital og sensitiv data hvis man blir utsatt for et dataangrep, hvis PC’en skulle bli stjålet eller hvis PC’en plutselig skulle dø. Med skylagring blir det automatisk gjort jevnlig backup og filene vil alltid være tilgjengelig på alle enheter, uansett hva som skulle skje.

Vi tilbyr også drift av PC i våre skypakker. Det vil si at vi sørger for at dine maskiner alltid er oppe og går. Vi leter etter potensielle trusler og sørger for at de er sikret og at de er oppdatert på den siste teknologien. Vi setter også opp maskinen spesifikt etter de ulike ansattes behov. 

I alle våre skypakker er også alle nødvendige applikasjoner i Microsoft 365 inkludert, drift- og support er inkludert og ikke minst antivirus.

Ved migrering til skyen så gjør vi hele jobben for deg og vi gjør det raskt. Dermed slipper du nedetid. Vi setter opp alt og klargjør maskinvare og gir nødvendig opplæring. Du kan dermed bare nyte en ny og trygg tjeneste, som fungerer hver gang.

Vi har ulike skypakker, så alt kan tilpasses etter den enkelte ansattes behov.

Klar for å ta skyreisen med din bedrift? Les mer om våre skypakker.

3. Maskinvare

Vi leverer alt av nødvendig maskinvare til kontor. Alt fra PC pakker, til mobil og nettbrett, til produkter til møterom. Vi fikser det du trenger.

Mange bedrifter har en utdatert PC-park. Med våre løsninger har du alltid topp moderne produkter som er oppdatert på den siste teknologien. Vi overvåker og holder hele maskinparken oppdatert.

Når du bestiller ny PC hos oss er den selvsagt ferdig satt opp med alt av programvare og systemer som passer til den enkelte ansattes behov. Alt klart til bruk. Nødvendig opplæring vil også bli gitt.

Se mer av vårt utvalg av maskinvare. Vi leverer kun produkter av høy kvalitet og som er bærekraftig produsert.

4. Mobil

Hos oss for du mobilabonnementer som er skreddersydd for bedrifter. Du kan velge mellom ulike abonnementer alt etter ønske og behov. Du får mange smarte løsninger i Bedriftsnett og i app. Der er det lett å holde oversikt og administrere dine abonnementer.

Med våre abonnementer får du også suveren dekning over hele landet.

Vi leverer også mobilt bredbånd. Enten om du er på farten i jobben eller om du trenger nett på hytta eller i båten – da er mobilt bredbånd perfekt for deg.

Les mer om våre mobilabonnementer og mobilt bredbånd. Se alle de smarte løsningene og alle fordelene.

PS. Du blir videresendt til vår telefoni-partner SmartKom.

5. Personlig oppfølging

Det er viktig for oss at du føler deg trygg og ivaretatt etter at du har blitt kunde hos oss. Vi er opptatt av å følge opp kundene våre, ha en åpen dialog og være tilgjengelig. Vi overvåker alle systemer og sørger for at du alltid er oppdatert på den nyeste teknologien og de beste produktene. Du får en rekke tjenester inkludert i våre løsninger. Det er alt fra drift og overvåking av produkter og tjenester, til jevnlige oppdateringer. Dette er ting vi gjør automatisk slik at du slipper å bekymre deg for uforutsette hendelser. Våre rådgivere har lang erfaring og kompetanse, så du kan være trygg på at du er i de beste hender.

Support er også selvsagt inkludert i våre løsninger. Skulle du trenge vår hjelp eller om noe skulle gå galt, så er vi kun en rask telefon unna for å hjelpe deg.

Ved oppsett av produkter og tjenester gir vi også alle nødvendig opplæring for å kunne bruke og administrere produkter og tjenester.

Du skal være trygg på at det er et lag med profesjonelle som alltid jobber i bakgrunnen for at du skal ha en problemfri og velfungerende IT-løsning.

Les mer om vår Drift- og supportavtale. Denne er inkludert i alle våre skypakker.

6. Programvare

I alle våre skypakker så har du alle kontorapplikasjonene i Microsoft 365 inkludert og tilgjengelig på alle enheter.

Er det annen programvare du har behov for så gjør vi vårt ypperste for å fikse det også.

Les mer om hvilke programvare du får med i våre skypakker.

7. Nettverk

Provendo leverer stabile bredbånd- og nettverksløsninger i alle størrelser og utførelser, fra enkle trådløse gjestenett til kostnadseffektive og skalerbare bredbåndsnett. Trenger du en solid, fleksibel og skalerbar nettverksløsning kan vi hjelpe deg.

Les mer om nettverk og hva vi kan tilby.

8. IT-sikkerhet

Provendo har de nødvendige verktøy og rutiner for å minimere risikoen for uønskede hendelser. Fra tjenester som avdekker sårbarheter, til tjenester som beskytter deg mot hacker angrep. Vi har høy kompetanse og fokuserer på personlig oppfølging og rådgivning. Du skal alltid føle deg trygg på at din bedrifts sikkerhet er ivaretatt.

Hvordan er IT-sikkerheten i din bedrift? Les mer om hvilke fallgruver man bør unngå og hvordan vi kan hjelpe deg med IT-sikkerheten i din bedrift.

Er du klar?

Har din bedrift trege og tungvinte systemer, utdatert programvare, usikker lokal lagring eller sliten maskinvare? Er du redd for lange prosesser og store kostnader for å oppgradere bedriftens IT-løsninger?

Kontakt oss for en uforpliktende prat der vi kartlegger nåværende situasjon og ser etter hvilke behov din bedrift har. Basert på det setter vi opp et uforpliktende tilbud på en komplett IT-løsning, skreddersydd for deg.

Skulle tilbudet være interessant så leverer vi produkter og tjenester komplett. Vi gjør alt av oppsett og oppkobling, slik at du kan konsentrere deg om din egen jobb. Dere får også alt av nødvendig opplæring. Vi glemmer deg heller ikke etter at alt er oppe å går. Vi følger deg opp, overvåker alle systemer og sørger for at du alltid er oppdatert på den nyeste teknologien. Skulle du tross alt dette få noen problemer eller om du bare har spørsmål, så er vårt support-team kun en rask telefon unna og fikser problemet ditt.

Meningen med vår komplette løsning er at du skal slippe å bruke tid og energi på bedriftens IT. Det går av seg selv og er tilgjengelig for alle i bedriften til enhver tid. Best av alt – du slipper uforutsette kostnader og du slipper å belaste driftskapitalen. For med vår løsning betaler du KUN ÉN FAST PRIS PER MÅNED!

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.