Smarte og moderne løsninger til bedrifter i alle størrelser og bransjer - integrert med nettbutikk og kundeklubb

Protekt IT leverer kassesystem og betalingsløsninger til bedrifter i alle størrelser og bransjer – butikk/retail, restaurant/servering, frisør/hudpleie og verksted. Våre smarte og moderne løsninger gir deg en mer effektiv arbeidshverdag med høy brukervennlighet og smarte funksjoner som integrasjon mot regnskap. Med skydrift fra Microsoft Azure er hele systemet tilgjengelig når og hvor som helst.

Nettbutikk

Våre løsninger kan integreres med nettbutikk, for en sømløs drift av både fysisk og online butikk. Og har du en fysisk butikk og ønsker å komme deg på nett, hjelper vi deg med det også. Gjennom vår leverandør PCK kan vi tilby en svært prisgunstig løsning, som selvfølgelig er helintegrert med betalingskasse og lagerstyring. Den har også mulighet for markedsføring og kundeklubb med nyhetsbrev.

Betalingsløsninger

Protekt IT leverer betalingsterminaler for alle bruksområder og alle bransjer – butikk, uteliv, idrettslag og arrangementer. Vi har mobile betalingsterminaler, stasjonære betalingsterminaler og integrerte betalingsterminaler. Trenger du en ny løsning? Vi skal hjelpe deg!

Personlig oppfølging

Service og rådgivning

Vi stiller opp når du trenger hjelp eller råd

Telefonsupport

Ring oss og vi finner løsningen

E-post support

Send oss en e-post og vi svarer

Daglig backup

Med daglig backup er dataene dine sikret

Våre leverandører

PCKasse passer de fleste virksomheter. Du får du et moderne kassasystem med avanserte muligheter som samtidig er enkelt å bruke. Det er helintegrert med nettbutikk, har mulighet for flere betalingspunkter på touchskjerm og integrering mot regnskap og statistikk.

Hano er et komplett, nettbasert system for deg som driver salong, klinikk, verksted eller lignende. Hano har over 15.000 brukere og funksjoner som timeplan, betalingskasse, online booking, kunderegister mm.

Få nye medlemmer til din kundeklubb ved å spørre dem om de vil bli medlem når de kjøper en vare hos deg. Registrering av mobilnummer til kunden gjør du enkelt via kassasystemet. Kunden kan selv velge når han eller hun skal fullføre registreringen.