PAKKER

Pakker til alle formål!

Spar penger med våre PC pakker!

Vi leverer PC pakker i ulike størrelser og til ulike formål. Ikke alle personer eller stillinger er like. Finn pakkene som passer deg og dine ansatte, eller skreddersy egne pakker. Hos oss er det både fleksibelt og forutsigbart å kjøpe hardware!

SPAR PENGER PÅ VÅRE PC PAKKER!

Vi har satt sammen en serie med PC-pakker som møter alle behov. Dette er komplette pakker med alt du trenger for å få et kontor eller hjemmekontor opp å gå. Pakkene kan også tilpasses til ønsket behov. Vi har også en del tilleggsprodukter du kan supplere med for å optimalisere ditt kontor.

Kontorpakke Standard

For spesifikasjoner, trykk på knappen.

Kontorpakke Pro

For spesifikasjoner, trykk på knappen.

Kontorpakke Premium

For spesifikasjoner, trykk på knappen.

Kontorpakke Desktop

For spesifikasjoner, trykk på knappen.

Vi ELSKER pakkeløsninger!

IT-bransjen kan være uoversiktlig og komplisert for mange. For å gjøre det enkelt, billig, fleksibelt og forutsigbart for deg som kunde, så har vi satt sammen pakker på både hardware og software. Da kan du forholde deg til FASTE LAVE priser hver måned. Ingen overfakturering!

Provendo gir deg en komplett digital løsning!

PC PAKKER

Hos Provendo får du hardware pakker til alle formål og tilpasset alle bransjer. Velg pakken som egner seg best for dine ansatte. Vi hjelper deg gjerne både med valg av produkter og med oppsett. Enkelt, billig og forutsigbart for deg.

MØTEROMSPAKKE

Vi skreddersyr komplette og profesjonelle møteromsløsninger til din bedrift. Med våre møterom får du funksjonelle verktøy og systemer som er stabile og driftssikre. Vi leverer, integrerer og setter opp alt, slik at det er klart til bruk – til hvert møte.

SKYPAKKER

Provendo gir deg hele bedriftens IT behov i en pakke. Med skypakker fra Provendo samles tjenester fra blant annet Micosofft 365 med epost, filhåndtering og samhandlings verktøy, sammen med backup, antivirus, brukerstøtte og PC drift.

Leasing av hardware

Fleksibelt og lønnsomt!

Vi tilbyr leasing av alle våre hardware produkter. Leasing er en løsning som egner seg for bedrifter med behov for utstyr i den daglige driften, men ikke ønsker å belaste driftskapitalen.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.