Nettverk og WiFi

Komplette nettverksløsninger

Provendo hjelper deg med hele prosjekteringen av nettverket til din bedrift. Hele veien fra planleggingsfase til et ferdig nettverk som er stabilt, sikkert og trygt.

Vi hjelper deg med hele prosessen fra A-Å

Først møter vi deg som kunde og kartlegger dine behov og utarbeider en løsning som skalert til din bedrift. Vi ordner med fibernett inn og setter opp alt av nødvendig utstyr for å få et stabilt nettverk, som fungerer over hele bedriften. Vi har høyt fokus på bedriftens sikkerhet på nettverket. Med vår ekspertise så sørger vi for at sjansene for uønskede hendelser minimeres. Du som kunde blir involvert i hele prosessen slik at du får en forståelse av hvilke produkter og systemer vi benytter. Vi leverer både til nybygg og oppgraderer utdaterte løsninger.

Ønsker du å vite mer om våre nettverksløsninger? Ta kontakt

Bredbånd

Fiber som bærer av internett er den beste plattformen for datakommunikasjon.

Med fiber internettaksess overføres data med lysets hastighet. Vi tilbyr kundene nærmest ubegrenset hastighet, uansett hvor stor mengde data som overføres. Slik kan moderne bedrifter møte kundenes høye krav til oppetid, kapasitet og lav forsinkelse, og de ansatte kan jobbe mer effektivt med bedriftens nettjenester.

Datakommunikasjon er virksomhetskritisk for både privat og offentlig sektor. Derfor er det viktig at Provendo som leverandør også kan tilby fiber igjennom de beste og mest driftssikre tilbydere som finnes i Norge.

Trådløst nettverk

Provendo sin trådløse nettverksløsning er en ideell løsning for et stabilt, kostnadseffektivt og funksjonelt trådløst nett, med høy ytelse og lang rekkevidde.

Administrasjon av det trådløse nettet gjøres fra Provendo sin sky via webgrensesnitt. 

Om det skulle bli nødvendig å utvide det trådløse nettet, så kan det enkelt utvides med flere punkter, som da blir en del av eksisterende nettet med samme navn og passord.

Høy ytelse med fokus på sikkerhet!

Les mer om våre nettverksløsninger her

Komplett nettverksløsning

Provendo har levert komplette IT-tjenester til Stabil Varmeservice. Vi har blant annet levert fibernett og trådløst nettverk og sørget for raskt nett og WiFi dekning i hele bygget. Vi har sørget for sikkerheten på nettverket og sørger for at Stabil Varmeservice alltid er oppdatert og trygge mot uønskede hendelser.

Vi har også levert og satt opp møteromsløsning, som gjør at de enkelt og raskt kan sette opp og invitere til digitale møter, som kommer opp på en stor og god skjerm. Alt av både programvare og maskinvare til både møterom og kontorene er levert av oss. Alle PC’er er ferdig satt opp med våre skytjenester og er tilpasset den enkelte brukers behov.

Provendo har også levert telefonitjenester i form av brukertilpassede abonnementer, sentralbord og mobiltelefoner.

Gjennom Provendo så har Stabil Varmeservice alle IT- og telefonitjenester samlet på et sted. Det har ett kontaktpunkt og de har personlig oppfølging og support.

Som kunde hos Provendo så har vi samlet alle IT-tjenester på et sted. Dermed blir det kun en bedrift for oss å forholde seg til. Folkene i Provendo er veldig gode på oppfølging. De er tilstede og bistår raskt hvis vi skulle ha behov for hjelp.

Terje Styrvold – Stabil Varmeservice AS

Sikkert nettverk

Provendo skreddersyr solide og trygge nettverk. Slik at du kan nyte stabilt nett med høy hastighet, uten å bekymre deg for spredning av virus og Phishing.

WiFi Tale

Med WiFi Tale kan du og kollegene din ringe og sende SMS over det trådløse nettet, og er perfekt hvis innendørsdekningen på kontoret eller hjemme ikke er så optimal.

Noen ganger kan vi oppleve dårlig dekning eller hakkete samtalekvalitet innendørs. Tykke murvegger og isolerte vinduer kan sperre for dekningen, men med WiFi Tale er dette historie! Med WiFi Tale trenger du ikke mobildekning for å ringe eller SMS, men du bruker det trådløse nettverket. Du ringer og sender SMS på helt vanlig måte – du trenger ingen app!

Hvem kan få WiFi Tale, og hvordan?

Du må ha en telefon som støtter WiFi Tale, og sørge for at du har oppdatert til siste versjon av operativsystemet.

Les mer om våre telefoniløsninger og om mobilt bredbånd på nettsidene til vår telefoni-partner SmartKom

BRANNMUR

Høy ytelse i en skalerbar løsning

Våre brannmurer gir høy ytelse og total sikkerhet på tvers av hele nettverket. Brannmuren har avansert sikkerhetsteknologi som følger med på alt av programvare, brukere og innhold for å sikre mot alt av kjente og ukjente trusler. Løsningen er skalerbar og følger din bedrifts vekst.

Vi leverer bransjeledende IT-sikkerhet til bedrifter i alle størrelser. Få full oversikt og beskyttelse mot trusler. Sikkerhetsløsningene flettes dypt inn i bedriftens IT-arkitektur. Med vår brannmur får du:

Har du spørsmål rundt brannmur eller IT-sikkerhet generelt – les mer her.

Erfaring og kompetanse

Vi har lang erfaring med leveranse av nettverksløsninger. Vi har fokus på kompetansebygging og er oppdaterte på den siste teknologien. Provendo har hatt mange forskjellige oppdrag i ulike størrelser og utforminger. Vi samarbeider nært med entreprenørene for en smidig og god gjennomføring av installasjon av nettverket.

Arrangementer og utendørs

Vi har også levert nettverk til større arrangementer og nettverk med utendørs dekning, med gode resultater. Nylig har vi levert åpent nettverk til den nye parken på Landmannstorget i Skien. Der leverte vi internett-linje, trådløst nettverk og diskré aksesspunkter som er lakkert for å matche lyktestolpene i parken. 

Ønsker du å vite mer om våre bredbånd- og nettverksløsninger, kontakt oss så hjelper vi deg i gang.

Relaterte saker

Provendo leverer stabile bredbånd- og nettverksløsninger

Skytjenester - En komplett og sikker tjeneste med alt du trenger, til en fast pris!

Hvordan få full kontroll over IT-sikkerheten i din bedrift. Her er våre tips.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.