Skypakker og sikkerhet

En komplett og sikker tjeneste med alt du trenger, til en fast pris!

Vi har samlet alt du trenger av applikasjoner, lagring, bacup, support og ikke minst sikkerhet, i en oversiktlig og forutsigbar tjeneste, til en fast månedspris. Med våre skytjenester er din sikkerhet til enhver tid ivaretatt.

Programvare

Du får all nødvendig programvare til et effektivt og brukervennlig kontor.

Inkludert i alle våre skypakker får du alle standard Microsoft Office programvare, med blant annet Word, ExCel og PowerPoint. Du får i tillegg en rekke kjekke samhandlingsverktøy, som passer perfekt i disse tider hvor hjemmekontor har blitt mer aktuelt enn noen gang. Enkelt å holde kontakt med partnere, kunder og kollegaer. Man kan også dele data og jobbe sammen i dokumenter i Sharepoint intranett. Fungerer på alle dine enheter, til enhver tid.

Vi kan også hjelpe deg med å skaffe annen programvare du måtte trenge.

Les mer om:

E-post

I alle skypakker så er en e-postkonto i Outlook inkludert. Her får du alt av mail, pluss kalender som synkroniseres opp mot andre applikasjoner som for eksempel Microsoft Teams og Microsoft Bookings. Full kontroll på all kommunikasjon og alle dine møter. Mailen er satt opp med spamfilter.

Skylagring

Lokal lagring er både utrygt og komplisert med tanke på flytting av filer og eventuell tap av data. Med skylagring har du stor lagringskapasitet og du har all data tilgjengelig hvor som helst, når som helst og på alle enheter. Skylagring er selvsagt inkludert i alle våre skypakker.

Les mer om våre skytjenester:

IT-sikkerhet

Med våre skypakker får du full kontroll over IT-sikkerheten i din bedrift.

I våre skytjenester får du de nødvendige verktøy og rutiner for å minimere risikoen for uønskede hendelser. Fra tjenester som avdekker sårbarheter, til tjenester som beskytter deg mot hacker angrep. Vi har høy kompetanse og fokuserer på personlig oppfølging og rådgivning. Du skal alltid føle deg trygg på at din bedrifts sikkerhet er ivaretatt.

Les mer om IT-sikkerhet

Antivirus

Trusselbildet i IT verden øker til stadighet. Med våre sikkerhetsløsninger er ikke dette lenger en bekymring. Vi leverer markedsledende sikkerhetsløsninger som aktivt overvåkes og oppdateres. Døgnkontinuerlig overvåkning og oppdatering av virusdatabaser. Overvåkes av vår driftsavdeling.

Du får antivirus og backup inkludert i våre skypakker.

Backup

Mange bedrifter rammes av alvorlige driftsstans. Nedetid og tap av vital data kan medføre store tap. Provendo leverer skybasert backup som til enhver tid sikrer all data i din virksomhet. Med backup har du alltid en kopi av din data og du slipper å bekymre deg for tap av vital data. Vi garanterer kort nedetid. Våre backuptjenester og våre rutiner sørger sikker gjenoppretting av data og informasjon.

Backup av Office 365
Du får ubegrenset backup av e-post, dokumenter og filer for alle dine brukere i Office 365.

Provendo tilbyr følgende sikkerhetstjenester:

Ønsker du å snakke med oss om din bedrifts IT-sikkerhet? Ta kontakt i dag!

Drift- og supportavtale

Med support- og driftsavtale fra Provendo sørger vi for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid!

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Reduser driftskostnadene på PC parken og øk sikkerheten. Provendo påtar seg driftsansvaret for hele eller deler av IT-systemet i deres bedrift og sørger for oppdateringer, vedlikehold, overvåkning, support og dokumentasjon. Vi kartlegger og tilpasser individuelle avtaler som best passer bedriftens behov, ønsker og budsjett.

Les mer om Drift- og supportavtale

Vi leverer både programvare og maskinvare!

I våre skypakker får du alt det digitale du trenger for et moderne, sikkert og oppatert kontor. Provendo leverer komplette IT-løsninger, så hos oss får du også alt du trenger av maskinvare til ditt kontor. Du får ALT du trenger til en fast pris – oversiktlig og forutsigbart!

Les mer om maskinvare:

Relaterte saker

Vi hjelper deg opp i skyen. Enkelt og forutsigbart - til faste priser!

Hvordan få full kontroll over IT-sikkerheten i din bedrift. Vi gir deg tipsene!

Vært uheldig og trykket på en link med virus? Frykt ikke, vi hjelper deg.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.