Microsoft SharePoint

Ditt mobile, intelligente intranett.
Del og administrer innhold, kunnskap og dokumenter for å legge til rette for samarbeid, raskt finne informasjon og samarbeide enkelt på tvers av organisasjonen.
Du får Microsoft SharePoint tilgjengelig i alle våre skypakker.

Deling og samhandling i dokumenter

Man kan enkelt dele, samarbeide og kommunisere med kollegaer og kunder i filer, mapper og bilder. Ingen flere store e-postvedlegg eller minnepenner. Samarbeid i sanntid, uten frykt for at endringer blir overlagret. Kan brukes uansett hvor du er og uansett hvilken enhet du bruker. Passer godt både på kontoret, hjemmekontoret eller på farten.

Lurer du på noe rundt Microsoft SharePoint? Kontakt oss gjerne.

Enkel deling og effektivt samarbeid

SharePoint styrker gruppearbeid med dynamiske og produktive gruppeområder for hver prosjektgruppe og hver avdeling. Del filer, data, nyheter og ressurser. Tilpass området for å effektivisere gruppearbeidet. Samarbeid uanstrengt og sikkert med gruppemedlemmer innenfor og utenfor organisasjonen, på tvers av PC-er, Mac-er og mobile enheter.

Tilgang uansett hvor du er
Du har alltid tilgang til filene dine med OneDrive. Lagre filene dine til OneDrive for å holde dem beskyttet og tilgjengelige på alle enhetene dine, hvor som helst. Del filer sikker og samarbeid i sanntid i Office. I tillegg blir endringer du gjør når du er frakoblet synkronisert automatisk neste gang du kolber til.

Del i og utenfor organisasjonen
Del filene trygt med OneDrive, slik at andre kan få tilgang til dem på en enkel og trygg måte i og utenfor organisasjonen. Spor all aktivitet på filene i loggen, slik at alle er oppdaterte. Bruk SharePoint til administrering og deling av filer eller mapper, på gruppeområder eller intranettområder og i hele organisasjonen.

Finn, rediger samtidig og oppdater filer
Arbeid med en fil, og lagre den direkte i OneDrive eller SharePoint. Alle endringer du gjør, blir direkte oppdatert. Tett integrering med Office gjør at du kan begynne å redigere et dokument samtidig på én enhet, og fullføre redigeringen på en annen enhet. Du kan også velge blant en rekke verktøy for å gjøre merknader, utheve og kommentere i dokumentet.

Arbeid sammen i ett nav
Arbeid enkelt på dokumenter og del filer i Microsoft Teams. Integrasjon med OneDrive og SharePoint, samt apper som Word og PowerPoint, hjelper med å øke produktiviteten, forbedrer fokus og strømlinjeformer samarbeid.

Engasjer og informer organisasjonen

Bygg samhold og informer de ansatte over hele intranettet. Styrk organisasjonens effektivitet ved å dele felles ressurser og programmer på portalene og hjemmesidene. Fortell historien din med flotte kommunikasjonsområder. Hold deg informert med personlige, målrettede nyheter på nettet og i SharePoint-mobilappene.

Kommuniser med og engasjer folket ditt
Bygg opp samhørighet og øk de ansattes engasjement med omfattende multimedia og felleskapsdialog på intranettet ditt. Styrk organisasjonens effektivitet ved å dele felles ressurser og programmer på portalene og hjemmesidene. Fortell historien din med flotte kommunikasjonsområder. Og informer med personlige, målrettede nyheter på nettet og i SharePoint-mobilappene.

Del og oppdag bedriftsinnsikt
Med et kraftig søk er du kun ett klikk unna det du ser etter. Oppdag informasjon, ekspertise og innsikt for å meddele beslutninger og veilede handlinger. Omfattende innholdsbehandlingen, sammen med verdifulle kontakter og samtaler, gjør det mulig for organisasjonen din å raskt dele kunnskap og oppdagelse.

Ha intranettet med deg i lommen
Gjør en god jobb uansett hvor du er med SharePoint-mobilappene for enheter med Android™- eller iOS®-enheter. Del innhold med teammedlemmer i eller utenfor organisasjonen. Samarbeid enkelt med sikker tilgang til viktige områder, filer, data og programmer. Finn og knytt kontakt med andre. Hold deg informert med nyheter fra alle teamene dine. Og publiser nyheter til teamene dine rett fra enheten din mens du er på farten.

Du får Microsoft SharePoint tilgjengelig i alle våre skypakker.

Utnytt kollektiv kunnskap

Du er bare ett klikk unna det du leter etter, med en kraftig søkefunksjon og intelligente måter å finne informasjon, ekspertise og innsikt på, noe som gjør det enklere å ta informerte beslutninger og handle rett. Den omfattende innholdsbehandlingen i SharePoint og verdifulle kontakter og samtaler i Yammer gjør at organisasjonen raskt kan dele kunnskap.

Forvandle forretningsprosesser

Få fart på produktiviteten ved å endre prosesser, fra enkle oppgaver som varsler og godkjenninger, til kompliserte operasjonelle arbeidsflyter. Du kan skape rike, digitale opplevelser med skjemaer, arbeidsflyter og tilpassede apper for hver enhet, med SharePoint-lister og -biblioteker, Microsoft Flow og PowerApps.

Samle og administrer data og filer
SharePoint-lister samler data på samme måte som Excel, og er enkle å dele og administrere på et intranett. Mer enn ti millioner tilpassede lister er i bruk over hele Microsoft 365 – fra enkle lister over kontakter og oppgaver, til lister som styrer oppdragskritiske forretningsoperasjoner for store bedrifter. Bruk Microsoft Power Apps til å lage tilpassede skjemaer for å vise, opprette og endre data og filer.

Automatisk gjentakende oppgaver
Du og teamet ditt trenger ikke lenger å bruke tid på gjentakende manuelle prosesser i teamet eller organisasjonen. Bruk den enkle visuelle utformeren i Power Automate til å klargjøre trinnene. Du kan gjøre alt i Power Automate, fra å konfigurere varslinger og godkjenninger, til å lage modeller for kompliserte flertrinns prosesser.

Koble til og integrer datakilder og -tjenester
Når prosessen trenger data fra andre kilder og tjenester, kan du automatisere datautveksling, synkronisere filer og mer med Power Automate. Du kan for eksempel bruke Power Automate til å kopiere over informasjon som er lagt inn i Microsoft Dynamics av et salgsteam, til en SharePoint-liste som brukes av driftsavdelingen. Power Automate kan også integreres med lokale tjenester og tredjepartstjenester.

Bygg apper som forandrer bedriften
Med Power Apps kan du bygge apper, uten at du trenger å skrive koder, som samhandler med data i SharePoint-lister og -biblioteker, samt andre tjenester lokalt og i skyen. Bruk Power Apps til å skape digitale opplevelser som drar nytte av teknologi, som for eksempel kameraer på mobiltelefoner, til å arbeide på innovative måter.

Du får Microsoft SharePoint tilgjengelig i alle våre skypakker.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.