SIKKERHET

Har du eller en av dine medarbeidere vært uheldig og trykket på en link med virus?

Dette kan være skadelig for din bedrift og dine data og det kan fort spre seg videre til dine forretningskontakter. Provendo har de nødvendige verktøy og rutiner for å minimere risikoen for uønskede hendelser. Fra tjenester som avdekker sårbarheter, til tjenester som beskytter deg mot hacker angrep.

Provendo tilbyr følgende sikkerhetstjenester:

Hvordan løsepengevirus angriper

Fortinet

Våre løsninger identifiserer og beskytter mot trusler og skadelig programvare, sårbare enheter og skadelige nettsider i både kryptert og ikke-kryptert trafikk. Forhindrer og oppdager kjente og ukjente angrep med kontinuerlig trusselinformasjon. Bransjeledende ytelse. Testet av uavhengige parter og validert med beste sikkehetseffektivitet og ytelse. Effektiv administrasjons-kontroll, enkel å bruke, som gir omfattende nettverksautomatisering og synlighet.

Lurer du på noe rundt Fortinet og våre løsninger? Kontakt oss gjerne.

Sikkert nett

Provendo skreddersyr solide og trygge nettverk. Slik at du kan nyte stabilt nett med høy hastighet, uten å bekymre deg for spredning av virus og Phishing.

Antivirus

Trusselbildet i IT verden øker til stadighet. Med våre sikkerhetsløsninger er ikke dette lenger en bekymring. Vi leverer markedsledende sikkerhetsløsninger som aktivt overvåkes og oppdateres. Døgnkontinuerlig overvåkning og oppdatering av virusdatabaser. Overvåkes av vår driftsavdeling.

Du får antivirus inkludert i alle våre skypakker.

Backup

Mange bedrifter rammes av alvorlige driftsstans. Nedetid og tap av vital data kan medføre store tap. Provendo leverer skybasert backup som til enhver tid sikrer all data i din virksomhet. Med backup har du alltid en kopi av din data og du slipper å bekymre deg for tap av vital data. Vi garanterer kort nedetid. Våre backuptjenester og våre rutiner sørger sikker gjenoppretting av data og informasjon.

Backup av Office 365
Du får ubegrenset backup av e-post, dokumenter og filer for alle dine brukere i Office 365.

Lurer du på noe rundt backup? Kontakt oss gjerne.

Hvorfor bør din bedrift ha backup?

1. UHELL
En bruker kan ved en feiltagelse slette en fil eller en mappe. Mange timers arbeid kan dermed være tapt.

2. UTGÅENDE MASKINVARE
Alt av teknisk utstyr har en levetid. Man vet aldri når en PC, server eller lignende plutselig stopper å fungere.

3. TRUSLER
Løsepengevirus er noe som ofte benyttes av svindlere. De kommer seg inn på en maskin og krypterer innholdet. Svindleren kan dermed kreve løsepenger for å gi deg tilbake din egen data. Med backup kan all data legges tilbake og svindleren har tapt.

Du får backup inkludert i alle våre skypakker.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.