Ikke bland arbeid og fritid

Høyrisiko å blande arbeid og fritid på bedriftens IT-utstyr

Etter over ett år med hjemmekontor for mange så er skillet mellom privat IT-utstyr og jobb IT-utstyr blitt mindre. Mange bedrifter har ingen sperrer eller oppsyn med hva som lastes ned på PC’er som er tilknyttet bedriften. Manglende kontroll på hva som lastes ned kan gjøre bedriften sårbar for datainnbrudd, verdikjedeangrep og høye bøter for brudd på personvernforordningen.

Med en support- og driftsavtale så vil man alltid ha kontroll over hva som kjøres på de ulike PCene. Vi sørger for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid! Support- og driftsavtale er inkludert i våre skypakke Sky Premium og Sky Skrivebord.

Les mer om vår support- og driftsavtale

Les mer om våre skypakker

Mange bruker også privat IT-utstyr til jobb. Dette kan også være problematisk. Gjennomgеende er det slik at privat utstyr ofte har lavere sikkerhetsnivе enn det virksomhetene bør godta. Hvis du for eksempel bruker en privat mobiltelefon til å logge deg på virksomhetens e-postsystem, kan andre ondsinnede apper på den samme telefonen plukke opp informasjon for pålogging. Dette kan igjen gi angripere tilgang til all data i virksomheten.

Det tryggeste for bedriften er at alle ansatte har dedikerte jobb PC’er. Provendo leverer ulike PC pakker til ulike behov. Disse kan settes opp med ønskede skypakker som inneholder support- og driftsavtale. Dette betyr at du til enhver tid kan være trygg på at bedriftens IT-utstyr er sikkert, oppdatert og tilkoblet all nødvendig programvare. En komplett og bekymringsløs pakke!

Les mer om våre PC pakker

Les mer om hjemmekontor

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.