Har din bedrift IT-systemer som er oppdatert og sikret i et stadig skiftende trusselbilde?

La oss hjelpe deg med en kostnadsfri vurdering av IT i din bedrift. Vi tar en gjennomgang av maskinvare, programvare, nettverk og infrastruktur. Ut ifra det kartlegger vi hvor forbedringspotensialet ligger og lager en plan for sikring og forbedring. Helt uforpliktende.

Det er lett å overse fallgruver

I en hektisk hverdag er det fort å glemme å holde bedriftens IT systemer oppdatert. Så lenge alt fungerer så er det greit. Men uten regelmessig vedlikehold og tilsyn så er det endel fallgruver som kan ha potensielt alvorlige utfall for din bedrift.

La oss hjelpe deg med en gratis vurdering av IT behov i din bedrift og en kartlegging av hvilke forbedringer som kan utføres. Vi tilbyr en gratis gjennomgang av maskinvare, programvare, nettverk og infrastruktur.

Gjennomgangen omfatter følgende:

Er du usikker på om bedriften din er sikker og oppdatert på den nyeste teknologien? Kontakt oss for en gratis og uforpliktende vurdering av bedriftens IT systemer.

Analyse - risiko - strategi

Etter vi har tatt en grundig analyse av dine systemer, din programvare, maskinvare og sikkerhet så har vi dannet oss et bilde av hvor skoen trykker og hvilke typer risiko og mangler bedriften er utsatt for. Basert på dette lager vi en tilstandsrapport med en strategi og med forslag til endringer og løsninger som kan spare din bedrift for problemer og unødvendige kostnader.

Det er ingen forpliktelser forbundet med dette og du står selv fritt til å bestemme om du vil følge de rådene vi gir.

Dette får du:

Henger du etter på IT fronten? Vi har alt du trenger av skytjenester, programvare, maskinvare, nettverk og IT sikkerhet for din bedrift. Les mer her.

Kontakt oss i dag for en vurdering av dine IT behov - gratis og uten forpliktelser!

La oss hjelpe deg med en gratis vurdering av IT behov og en kartlegging av hvilke forbedringer som kan utføres.
Vi tilbyr en gratis gjennomgang av maskinvare, programvare, nettverk og infrastruktur.

Konsekvenser av manglende IT-sikkerhet

Mange bedrifter har en for avslappet tilnærming til IT-sikkerhet. De lever med en tankegang om at man er en for liten bedrift til at man er interessant for et eventuelt angrep. Det finnes mange ulike måter å bli angrepet på. Men det kanskje mest vanlige er krypto virus. Dette viruset går inn å krypterer filer slik at de blir utilgjengelige for deg. Bakmennene kan da presse bedriften for penger for å gi tilbake tilgangen til filene. Man kan også bli utsatt for hacking. Da er det en eller flere personer som kommer seg inn å får tilgang til sensitiv data. Motivene for angrepet varierer. Det kan være alt fra pengeutpressing til tilsynelatende harmløse guttestreker. Uansett motiv så er usikkerheten rundt sensitiv data på avveie noe man bør unngå. Man mister kontroll og vet ikke hva, om eller når dataene kan bli misbrukt på noen måte.

Økende trend

Med digitaliseringen man har i dag, så er kunnskap og ferdighet enkelt å tilegne seg. Informasjon om hvordan man kan få tilgang til andres data er lett tilgjengelig. Som endel av denne utviklingen ser man en oppgang i antall angrep. Disse angrepene er alt fra store kriminelle nettverk som presser bedrifter for store summer, til enkeltpersoner på gutterommet. Angrepene er automatiserte og leter etter «åpne dører» hos bedrifter som ikke er sikret. Disse angrepene kan foregå i det skjulte og du vet dermed ikke at du er angrepet. Men på andre siden kan det sitte folk som har full tilgang til all data og passord i bedriften.

Store kostnader

Det er vanskelig å måle kostnader ved et slikt angrep. Men de fleste angrep fører til store økonomiske tap og skaper stor usikkerhet og bekymring. Det viktigste man gjør er å til enhver tid ha sikkerheten oppdatert for å hindre angrep. Hvis uhellet skal være ute, så er det viktig å ha backup av alle filer i bedriften.

Alle bedrifter og alt det digitale er i konstant forandring. Det samme gjelder virus og hacking. Det er en konstant kamp. Det som fungerte igår kan være utdatert i dag. De fleste bedrifter har ikke kunnskap eller kapasitet til å følge med i dette racet. Derfor anbefaler vi på det sterkeste, alle bedrifter uansett størrelse, å få sikkerhetssituasjonen i sin bedrift vurdert.

Hvor mye ville det kostet din bedrift å være uten alt av IT?

Les mer om IT sikkerhet og hva du kan gjøre for å sikre din bedrift mot uønskede hendelser.

Har din bedrift flyttet opp i skyen?

Jobber dine ansatte fortsatt lokalt på sine maskiner? Har dere utdatert programvare? Hva med backup av bedriftens systemer og data? Det sikreste og enkleste grepet du kan gjøre for din bedrift er å flytte opp i skyen. Det er sikkert, enkelt og forutsigbart med faste månedlige priser. Du har alle applikasjoner, lagring, samhandlingsverktøy og deling av data i bedriften tilgjengelig på alle enheter til enhver tid. Enklere enn dette blir ikke IT.

Sky Basis

290,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Standard

490,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Premium

790,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Skrivebord

990,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Les mer om våre skytjenester og hvordan løsningene kan tilpasses din bedrift. Hos oss betaler du kun faste månedlige priser på dine skytjenester – ingen overraskelser. Les mer.

Relaterte saker

Skypakker og sikkerhet - komplett og sikker tjeneste, til en fast pris!

IT sikkerhet - hvordan få full kontroll over IT-sikkerheten i din bedrift.

Brannmur - ta IT sikkerheten på alvor. Flere norske bedrifter hacket den siste tiden.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.