SKYTJENESTER

IT TIL FASTPRIS

Hos Provendo får du alle IT-tjenester til faste månedlige priser. Enkelt, forutsigbart og du slipper å bekymre deg for uventede kostnader. Våre skytjenester tilpasses til den enkelte ansattes bruk. Det er enkelt å flytte bedriften opp i skyen. Vi hjelper deg med hele flytteprosessen.

Med våre skytjenester får du faste månedlige priser - enkelt og forutsigbart

Har du fortsatt ikke flyttet bedriften opp i skyen? Dette kan være et stort steg å ta. Mange tror det er en omfattende prosess og bekymrer seg for nedetid og store kostnader. Dermed føles dette så overveldende at det gjerne utsettes.

Det er også mange som tenker at dette ikke er nødvendig å flytte bedriften opp i skyen så lenge ting fungerer. Men faktumet er at med utdaterte systemer og produkter, så er man sårbar både for maskinvare-krasj og dataangrep. Dette igjen fører til uforutsette og potensielt store kostnader og nedetid. Med lokal lagring så er all data veldig sårbar. Hvis man ikke tar regelmessig fysisk backup av all data så kan man risikere å miste vital og sensitiv data hvis man blir utsatt for et dataangrep, hvis PC’en skulle bli stjålet eller hvis PC’en plutselig skulle dø. Med skylagring blir det automatisk gjort jevnlig backup og filene vil alltid være tilgjengelig på alle enheter, uansett hva som skulle skje.

Vi tilbyr også drift av PC i våre skypakker. Det vil si at vi sørger for at dine maskiner alltid er oppe og går. Vi leter etter potensielle trusler og sørger for at de er sikret og at de er oppdatert på den siste teknologien. Vi setter også opp maskinen spesifikt etter de ulike ansattes behov. 

I alle våre skypakker er også alle nødvendige applikasjoner i Microsoft 365 inkludert, drift- og support er inkludert og ikke minst antivirus.

Vi har ulike skypakker, så alt kan tilpasses etter den enkelte ansattes behov.

Det er verken komplisert eller farlig å flytte bedriften opp i skyen

Provendo hjelper deg med HELE prosessen. Alt fra teknologistrategi, til arkitektur og de rette verktøyene for implementering av skyløsningen. Vi setter opp alt og klargjør maskinvare og gir nødvendig opplæring. Du kan dermed bare nyte en ny og trygg tjeneste, som fungerer hver gang. Vi sørger for at flytteprosessen går raskt og problemfritt.

Våre konsulenter har lang erfaring med migrering av kunder. De har god kontroll på prosjektplanlegging og koordinering, med både kunder og tredjeparts leverandører. Du får hjelp med å ta i bruk de nye løsningene og vi legger til rette for en god digital endringsprosess. Etter flytting sørger vi også for at dine ressurser alltid holdes sikret og at dine data er godt beskyttet.

Å flytte din bedrift opp i skyen gjør hverdagen enklere for deg.

Les mer om våre skytjenester og hvordan løsningene kan tilpasses din bedrift?

Våre skypakker

Sky Basis

290,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Standard

490,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Premium

790,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Skrivebord

990,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Support inkludert i våre skytjenester

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Reduser driftskostnadene på PC parken og øk sikkerheten. Provendo påtar seg driftsansvaret for hele eller deler av IT-systemet i deres bedrift og sørger for oppdateringer, vedlikehold, overvåkning, support og dokumentasjon. Vi kartlegger og tilpasser individuelle avtaler som best passer bedriftens behov, ønsker og budsjett.

Med support- og driftsavtale fra Provendo sørger vi for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid!

Personlig support

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring med skybasert drift og er til stede med personlig support når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt og er selve kjernen i en god skyreise.

Vi sørger for at du føler deg 100% trygg i hele prosessen fra migrering til skyen, til den daglige driften. Med vår lokale forankring er vi aldri langt unna hvis du trenger oss.

Les mer om våre drift- og supportavtaler som er inkludert i våre skypakker.

Ulike ansatte, ulike behov. Med Provendo Sky-pakker får du valgfrihet. Du kan velge den pakken som er best tilpasset hver enkelt ansatt. Det er fleksibelt og du betaler ikke for mer enn du må. 

7 gode grunner til å flytte din bedrift opp i skyen

1. Fremtidsrettet

Stadig flere bedrifter flytter sine forretningsprosesser opp i skyen. Alle de store programvareleverandørene satser på skytjenester fremover. Nye spennende tjenester og løsninger i skyen dukker opp hele tiden. Vi har bare sett starten. For å utnytte de mulighetene som ligger i nåtidens nyeste teknologi, og fremtidens teknologi, er det en stor fordel å ha fullt integrerte systemer i skyen.

2. Fleksibilitet og kostnadskontroll med faste månedlige priser

Du har kun en månedlig sum å forholde deg til, og kan enkelt tilpasse etter behov. Du slipper å binde deg opp til store forhåndsinvesteringer. Du kan enkelt legge til ny funksjonalitet for å tilpasse deg etter nye behov og ønsker. Fleksibilitet er en stor fordel i dagens stadig endrende forretningslandskap.

3. Ingen oppgraderinger og vedlikehold

Du får en profesjonell aktør tar seg av alt av oppdateringer og vedlikehold. Det gjøres jevnlige oppdateringer av både programvare og sikkerhet. Alt samkjøres, slik at du ikke opplever problemer med inkompatible versjoner. Alt vedlikehold blir gjort fra leverandør. Enkelt og bekymringsløst for deg.

4. Du kan jobbe hvor som helst, når som helst

I dag jobber vi mer variert enn tidligere. Hjemmekontor, på hytta, på toget og så videre. Med forretningssystemer i skyen har du tilgang til alt av systemer og filer så lenge du har internett-tilgang. Sikkerheten ivaretas uavhengig av hvor du jobber fra og på hvilken enhet. Ansatte får dermed en mer fleksibel jobb-hverdag og kan legge opp arbeidsdagen mer etter eget behov – uten at det går ut over produktiviteten.

5. Enklere samarbeid og kontroll på dokumenter

Med nettskytjenester har dine ansatte tilgang til, og kan redigere og dele, dokumenter når som helst og fra hvor som helst. Alt er oppdatert i sanntid, og alle har til enhver tid full oversikt over og innsyn i felles oppgaver og samarbeidsprosjekter. Skybaserte applikasjoner gjør det enklere for dine ansatte å ha en sømløs workflow.

6. Bedre sikkerhet

Dersom programmer ligger lagret på lokale servere, og filer ligger lagret på lokale PCer eller servere, så utgjør det en sikkerhetsrisiko. Bærbare PC-er som havner på avveie eller blir stjålet, er et alvorlig problem i næringslivet. Det å miste sensitiv data er noe av det verste som kan skje en bedrift. Med skytjenester er du sikret i tilfelle uhellet er ute. Dataene dine ligger trygt lagret i skyen, så har du tilgang til dem uavhengig av hva som skjer med datamaskinen din. Du har en profesjonell aktør som alltid ivaretar din sikkerhet.

7. Ingen store oppstartsinvesteringer

Med skytjenester betaler du kun en månedlig abonnementsavgift. Du slipper også å investere i maskinvarepark og intern programvare. Skyløsninger er også kostnadsbesparende fordi bedriften får mindre behov for stor prosessorkraft og mye lagringskapasitet. Alt dette gjøres i datasentre, og ikke på din lokale datamaskin.

Provendo - ALT INKLUDERT

Det er en stor og omfattende investering å oppgradere bedriftens IT. Dette gjør nok at mange vegrer seg for å ta steget med å flytte bedriften opp i skyen eller å fornye PC-parken. Frykten for store etableringskostnader, dyr maskinvare, manglende kunnskap om hva man faktisk trenger, gjør at folk blir sittende fast i utdaterte systemer og produkter. Dette er usikkert og sårbart for nedetid og dataangrep.

Vi ønsker å gjøre det enklere, mer fleksibelt og mer forutsigbart. Vi er en komplett leverandør av IT-tjenester. Det betyr at du får alle nødvendige produkter og tjenester hos oss. Ved å bake alle våre tjenester og produkter inn til en komplett fullservice tjeneste, så får du en komplett IT-løsning for din bedrift. Du får alt av produkter og tjenester som er nødvendig, du får opplæring, oppfølging, overvåking og drift av alle systemer. Alt skreddersys etter din bedrifts behov og ønsker. Viktigst av alt – alt blir satt sammen til én fast månedlig pris. Ingen uventede fakturaer og ingen etableringskostnader! Da vet du akkurat hva du har å forholde deg til.

På denne måten kan du nyte en bekymringsløs IT-hverdag. Alt er oppe og går og klart til bruk – hver eneste gang.

Ønsker du å vite om Provendo – ALT INKLUDERT og hvordan løsningen kan tilpasses din bedrift? Les mer.

Relaterte saker

Skypakker og sikkerhet - komplett og sikker tjeneste, til en fast pris!

Provendo - ALT INKLUDERT. Komplett IT, alt inkludert!, til en fast pris.

Skytjenester - Provendo gir deg hele bedriftens IT behov i en pakke.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.