Skreddersydde møteromsløsninger

Vi skreddersyr komplette og profesjonelle møteromsløsninger til din bedrift. Med våre møterom får du funksjonelle verktøy og systemer som er stabile og driftssikre. Vi bruker innovative og smarte løsninger som sørger for god infrastruktur. Vi leverer, integrerer og setter opp alt, slik at det er klart til bruk – til hvert møte.

Skreddersydd og optimalisert for ditt møterom

Vi er opptatt av å skreddersy en løsning som får det beste ut av ditt møterom og som møter din bedrifts behov. Sammen med deg kartlegger vi og finner den optimale løsningen for din bedrift. Vi skalerer og optimaliserer slik at du får den perfekte opplevelsen av nettopp ditt møterom. Du får et stabilt og driftssikkert møterom med funksjonelle systemer og verktøy. Ingen unødvendige produkter eller tjenester. Kun god lyd, skarpt bilde, stabil og rask tilkobling – som fungerer hver gang. Vi setter opp alt og gir nødvendig opplæring. 

Ønsker du å vite mer om våre møteromsløsninger og hvordan vi kan skreddersy en løsning for deg – ta kontakt med oss, så kommer vi på en befaring!

Møteromsløsninger - Videokonferanse

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt. Vi leverer smarte og diskré produkter som møter alle dine behov. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Innebygget trådløs innholdsdeling lar brukerne enkelt dele fra enhetene sine uten behov for kabler. Løsningene sørger også for rask og enkel oppkobling til møtene.

Ønsker du å vite mer om videokonferanse og hvilke løsninger som finnes?

Hvorfor bør du ha en proff møteromsløsning?

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt. Men oppkoblingsproblemer, manglende teknisk kunnskap, for dårlige produkter og ustabilt nettverk er blant mange årsaker til at det digitale møterommet kan skape frustrasjon og ineffektivitet i hverdagen. 

Koronapandemien lærte oss å kommuniserer på nye måter. Når vi plutselig ikke kunne møte hverandre fysisk, så ble digitale møter og hjemmekontor løsningen. Man så også mange gode effekter av dette. Konseptet med hjemmekontor har definitivt kommet for å bli. En oppsving i effektivitet og produktivitet har gjort at mange bedrifter har holdt på løsningen med helt eller delvis hjemmekontor. Man så også at man drastisk sparer miljøet med mindre reising i forbindelse med arbeid og møter.

Les mer om hvorfor din bedrift bør investere i en profesjonell møteromsløsning.

Komplette pakker - faste priser

Hos oss får du komplette møteromspakker som er skreddersydd for ditt møterom. Du får alt av nødvendig utstyr ferdig satt opp og ferdig oppkoblet. Vi gir nødvendig opplæring slik at du kan være trygg på hvordan du skal bruke møterommet. Kombinere gjerne med våre skypakker for en sømløs integrering med Microsoft applikasjoner. Hos oss får du alt på ett sted. Enkelt og bekymringsløst for deg.

Sjekk ut våre komplette møteromspakker. Skaleres og settes opp for å passe nettopp ditt møterom.

God lyd og bilde

For å oppnå god kommunikasjon er det viktig med god kvalitet på lyd og bilde. Våre produkter er spesialdesignet nettopp for dette formålet. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Dermed blir lyd- og bildeopplevelsen er perfekt hver gang. 

Det er systemene, infrastrukturen og ikke minst produkter i høy kvalitet som er avgjørende for god samhandling. Vi leverer skjermer i ulike størrelser, kamera- og høytalerplanke som gir perfekt lyd og bilde, praktisk touch skjerm for administrering av møtene, møteromsplanlegger osv. Vi har alle produktene du trenger for ett komplett møterom.

For å gjennomføre gode møter så er det essensielt å ha utmerket lyd å bilde. Våre produkter er av høy kvalitet som gir en god møteopplevelse, med krystallklar lyd og bilde.

Ingen møterom er like, så behovene varierer. Kontakt oss så skreddersyr vi en løsning for deg.

Våre produkter har lekkert design og er små og diskré. De er dermed ikke en dominerende faktor i møterommet. Produktene er spekket med smarte løsninger som gjør dem både enkle og svært praktisk å bruke. Med våre produkter får du mest ut av minst mulig.

Ønsker du å vite mer om våre møterom og hvilke løsninger som finnes – ta kontakt med oss!

Samhandling

For godt samarbeid i digitale møter er det viktig å kunne samhandle digitalt på flere måter. Med våre løsninger kan du dele filer, samarbeide i dokumenter, dele ideér og samarbeide på whiteboard. Et whiteboard hjelper til med å holde effektive møter, visualisere ideer og arbeide kreativt med notater, skjemaer, maler, illustrasjoner og mer. Dette stimulerer brukerene til å være mer kreative og samarbeide på en intuitiv og brukervennlig måte. Tilnærmet likt et fysisk møte.

Møteromsplanlegger

Med digital møteromsplanlegger får du profesjonell styring av dine møterom. Du optimaliserer bruken av dine møterom på en enkel, smart og stilig måte. Man kan enkelt planlegge møter fra PC eller direkte på touch-skjermen utenfor møterommet. Dermed har man til enhver tid oversikt over møterommets tilgjengelighet. Perfekt for organisering i kontorfellesskap.

Les mer om møteromsplanlegger.

Hos oss er support alltid inkludert

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Vi drifter og supporterer alle produkter og tjenester vi leverer. Så hvis noe uventet skulle oppstå så tar du bare kontakt med oss.

Personlig support

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring med møteromsløsninger og er til stede med personlig support når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt og er selve kjernen i driften vår.

Relaterte saker

Skreddersydde og proffe møteromsløsninger

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt.

Hvorfor skaffe seg en proff møteromsløsning?

Møteromsløsninger - komplette pakker

Poly Studio videokonferanseløsning

Vi skreddersyr komplette møteromsløsninger

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.