MØTEROMSBOOKER

Digital møteromsplanlegger

Med digital møteromsplanlegger får du profesjonell styring av dine møterom. Du optimaliserer bruken av dine møterom på en enkel, smart og stilig måte. Man kan enkelt planlegge møter fra PC eller direkte på touch-skjermen utenfor møterommet. Dermed har man til enhver tid oversikt over møterommets tilgjengelighet. Perfekt for organisering i kontorfellesskap.

Planlegg møtet

Med møteromsplanleggeren kan du effektivisere og tilrettelegge dine møterom på en enkel måte. Planlegging og kansellering av møter kan enkelt gjøres fra din personlig PC eller fra touch-skjermen på utsiden av møterommet. Skjermen kan til enhver tid vise deg:

Er kompatibel med:

For mer informasjon eller bestilling av møteromsplanlegger og andre møteromsløsninger, kontakt oss.

Hvordan står det til med de digitale løsningene på møterommet?

Vi skreddersyr komplette og profesjonelle møteromsløsninger til din bedrift. Med våre møterom får du funksjonelle verktøy og systemer som er stabile og driftssikre. Vi bruker innovative og smarte løsninger som sørger for god infrastruktur. Vi leverer, integrerer og setter opp alt, slik at det er klart til bruk – til hvert møte.

Funksjoner:

For mer informasjon eller bestilling av møteromsplanlegger og andre møteromsløsninger, kontakt oss.

Skjermen er fargekoordinert

Både fargen på skjermen og lysdioder på skjermens sider indikerer rommets nåværende tilgjengelighet. Lett synlig på avstand.

Previous
Next

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.