Møteromsløsninger - Hvorfor?

Hvorfor trenger du en proff møteromsløsning?

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt. Men oppkoblingsproblemer, manglende teknisk kunnskap, for dårlige produkter og ustabilt nettverk er blant mange årsaker til at det digitale møterommet kan skape frustrasjon og ineffektivitet i hverdagen. Med våre møteromsløsninger så får du et møterom som fungerer – hver gang!

Hvorfor skaffe seg en proff møteromsløsning?

Videkonferanser blir mer og mer aktuelt. Men oppkoblingsproblemer, manglende teknisk kunnskap, for dårlige produkter og ustabilt nettverk er blant mange årsaker til at det digitale møterommet kan skape frustrasjon og ineffektivitet i hverdagen. Med våre møteromsløsninger så får du et møterom som fungerer – hver gang!

Alt klart til bruk - uten bekymring

Det er en jungel av produkter til møterom der ute. Det å finne produktene og løsningene som passer best for ditt møterom kan være vanskelig. Om man finner produkter som passer, så opplever allikevel mange at det kan være vanskelig å sette opp og koble til. Første del av møtet blir kastet bort på frustrasjon og gjentatte forsøk på å koble til møtet. For mange er produkter og løsninger til møterom noe som er nytt for oss. Så verken tid eller kunnskap strekker til.

For å slippe bekymringer, bortkastet tid og unødvendige penger, kan man være tjent med å sette dette bort. Våre fagfolk har lang erfaring og kompetanse på møterom. De vil raskt kartlegge deres behov og skreddersy en løsning deretter. På denne måten kan du slappe av under hele prosessen. 

Vi setter opp alt og sørger for at du får en rask og stabil tilkobling. Hos oss får du bare produkter av høy kvalitet. Dette sørger for en utmerket opplevelse av lyd, bilde og tilkobling. Våre løsninger tilbyr mange smarte og innovative løsninger innen samhandling. Dette gir deg muligheter tilnærmet et fysisk kontor.

Vi gir opplæring i hvordan man inviterer til møter, hvordan man kobler til og hvilke muligheter og funksjoner man har tilgjengelig for å ha effektive møter. Du kan dermed slappe av med at ditt digitale møterom fungerer som det skal, med utmerket lyd, bilde og forbindelse. Om noe skulle være uklart eller det oppstår problemer, så er vi kun en rask telefon unna. Du får dermed et stabilt og funksjonelt møterom, som fungerer hver gang!

Ønsker du å vite mer om våre møterom og hvilke løsninger som finnes – ta kontakt med oss!

Sømløs integrering, som alltid fungerer

Som en komplett leverandør av IT-tjenester er vi opptatt av at alle bedriftens systemer skal spille på lag og være integrerte med hverandre. Vi vil at ditt møterom skal “snakke” godt sammen med resten av bedriftens IT-systemer.

Våre møterom kan integreres med både våre skypakker og alt av maskinvare vi leverer. På den måten blir alt sammen satt opp til å jobbe sammen. Man slipper dermed å forsøke å integrere eksterne systemer med hverandre, da dette ofte kan by på problemer.

Hos oss får du alt på ett sted og du får forutsigbarhet med faste priser. Med våre komplette løsninger kan dere jobbe sømløst sammen i bedriften – stabilt, trygt, enkelt og bekymringsløst!

Les mer om møterom, skytjenester og maskinvare.

Hjemmekontor har kommet for å bli

I løpet av koronapandemien har vi blitt godt vant med konseptet hjemmekontor. Dette er godt innarbeidet hos mange og forskning viser at effektiviteten på hjemmekontor ikke har gått ned. Snarere tvert i mot – så lenge man jobber smart og har gode verktøy for samarbeid så kan hjemmekontor være vel så effektivt. Les mer.

Basert på flere forskningsprosjekter som konkluderer med det samme, så kan man vel trygt si at hjemmekontor har kommet for å bli. Også etter pandemien.

Det at flere og flere helt eller delvis vil være på hjemmekontor, gjør at viktigheten rundt gode verktøy for digital kommunikasjon blir enda viktigere. Flere møter både internt i bedrifter og med kunder og partnere vil avholdes digitalt i fremtiden. Vi ser at behovet og etterspørselen etter funksjonelle og komplette løsninger øker. 

Vårt fokus er å alltid ligge i forkant med teknologi og løsninger, nettopp fordi vi tror digitalt møterom vil bli veldig aktuelt i tiden fremover.

Vi leverer gode produkter og løsninger for hjemmekontor, som kan integreres med våre møteromsløsninger. Rask og enkel kommunikasjon med alle som er på hjemmekontor! Les mer om våre hjemmekontorløsninger.

Mange har nok innsett at mye tid, penger og miljø kan være spart ved å avholde møtet digitalt. Folk har tidligere reist verden rundt for enkle møter som lett kunne vært gjennomført digitalt. Menneskeheten har for lengst begynt å se på hvordan vi kan skape en mer bærekraftig verden. Å kutte ned på unødvendige forretningsreiser kan være en av nøklene i dette prosjektet.

Bærekraftig forretningsdrift er noe som også er viktig for oss i Provendo. Vi ønsker derfor å stimulere til mer bruk av digitale møter og mindre unødvendig reising både med bil, båt og fly. For å få til det er man avhengig av gode, stabile og brukervennlige løsninger på møterommet.

Skreddersydd og optimalisert for ditt møterom

Et klassisk problem med et digitalt møterom er at det er overdimensjonerte produkter og løsninger. Man kaster bort tid og penger på løsninger som ikke er beregnet for nettopp dette møterommet. Ingen møterom er like, så behovene kan variere mye.

Vi er opptatt av å skreddersy en løsning som får det beste ut av ditt møterom og som møter din bedrifts behov. Vi skalerer og optimaliserer slik at du får den perfekte opplevelsen av nettopp ditt møterom. Ingen unødvendige produkter eller tjenester. Kun god lyd, skarpt bilde, stabil og rask tilkobling – som fungerer hver gang.

Ønsker du å vite mer om våre møterom og hvordan vi kan skreddersy en løsning for deg – ta kontakt med oss, så kommer vi på en befaring!

Leasing

Med leasing kan du få forutsigbarhet og faste månedlige kostnader. Bestill møterom med alt av nødvendig utstyr, ferdig satt opp og med alle nødvendige applikasjoner. Forutsigbart og enkelt!

Leasing er fleksibelt og lønnsomt – uten å belaste driftskapitalen!

Husk at oss kan man få skreddersydde pakker med skytjenester, nødvendig maskinvare, møterom, nettverk og mye mer. Alt tilgjengelig til faste månedlige priser. Komplett kontor – tilpasset din bedrift.

Ønsker du mer informasjon om leasing og faste priser på våre løsninger – kontakt oss i dag.