Møteromsløsninger - Videokonferanse

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt. Vi leverer smarte og diskré produkter som møter alle dine behov. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Innebygget trådløs innholdsdeling lar brukerne enkelt dele fra enhetene sine uten behov for kabler. Løsningene sørger også for rask og enkel oppkobling til møtene.

Alt klart til bruk - tilpasset deg!

Våre løsninger på videokonferanse er fleksible og tilpasses etter hvert enkelt møterom. Vi fokuserer på at det skal være enkelt å bruke, slik at du ikke kaster bort den første delen av møtet på oppkoblingsproblemer. Alt er ferdig satt opp og integrert med Teams.

Ønsker du å vite mer om våre møterom og hvilke løsninger som finnes – ta kontakt med oss!

Smarte, stilige og diskré produkter

Våre produkter har lekkert design og er små og diskré. De er dermed ikke en dominerende faktor i møterommet. Produktene er spekket med smarte løsninger som gjør dem både enkle og svært praktisk å bruke. Med våre produkter får du mest ut av minst mulig.

God lyd og bilde

For å oppnå god kommunikasjon er det viktig med god kvalitet på lyd og bilde. Våre produkter er spesialdesignet nettopp for dette formålet. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Dermed blir lyd- og bildeopplevelsen er perfekt hver gang. 

Ønsker du å vite mer om våre møterom og hvilke løsninger som finnes – ta kontakt med oss!

Skjerm

Vi leverer en rekke forskjellige vegghengte skjermer i flere størrelser, som er spekket med funksjoner. Vi finner en skjerm som er dimensjonert for ditt møterom og for dine behov. Skjermene har smart touch funksjon og kan brukes som tavle til å skrive og tegne på. Enkel tilkobling. 

Lurer du på noe rundt skjermer, størrelser og funksjoner – ta kontakt med oss!

Whiteboard & samhandling

For godt samarbeid i digitale møter er det viktig å kunne samhandle digitalt på flere måter. Med våre løsninger kan du dele filer, samarbeide i dokumenter, dele ideér og samarbeide på whiteboard. Et whiteboard hjelper til med å holde effektive møter, visualisere ideer og arbeide kreativt med notater, skjemaer, maler, illustrasjoner og mer. Dette stimulerer brukerene til å være mer kreative og samarbeide på en intuitiv og brukervennlig måte. Tilnærmet likt et fysisk møte.

Enkel tilkobling!

Med våre produkter er det enkelt å både booke, sette opp møter, invitere andre og koble opp. Man har en praktisk og diskré touch skjerm som brukes til administrering av møtene. Denne er skybasert, så du er ikke avhengig av en ekstern PC/Mac for å sette opp møtene. Enklere og smartere enn dette blir det ikke!

Ønsker du å vite mer om våre møterom og hvilke løsninger som finnes – ta kontakt med oss!

MØTEROMSPAKKE
Poly Studio X30 med Poly TC8 og 65” skjerm

Komplett møteromspakke med fire mikrofoner, 8’’ berøringsskjerm, høyttalere og 65’’ fremvisningsskjerm (skjermstørrelse kan leveres etter behov og ønske). Pakken leveres ferdig installert og med opplæring. Alt klart til bruk. Den perfekte pakken for videokonferanse!

Kjøp eller leasing. Kontakt oss for mer informasjon og for tilbud.

Leasing

Med leasing kan du få forutsigbarhet og faste månedlige kostnader. Bestill møterom med alt av nødvendig utstyr, ferdig satt opp og med alle nødvendige applikasjoner. Forutsigbart og enkelt!

Leasing er fleksibelt og lønnsomt – uten å belaste driftskapitalen!

Husk at oss kan man få skreddersydde pakker med skytjenester, nødvendig maskinvare, møterom, nettverk og mye mer. Alt tilgjengelig til faste månedlige priser. Komplett kontor – tilpasset din bedrift.

Ønsker du mer informasjon om leasing og faste priser på våre løsninger – kontakt oss i dag.