Møteromspakker

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt. Vi leverer smarte og diskré produkter som møter alle dine behov. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Innebygget trådløs innholdsdeling lar brukerne enkelt dele fra enhetene sine uten behov for kabler. Løsningene sørger også for rask og enkel oppkobling til møtene.

Komplette pakker - faste priser

Hos oss får du komplette møteromspakker som er skreddersydd for ditt møterom. Du får alt av nødvendig utstyr ferdig satt opp og ferdig oppkoblet. Vi gir nødvendig opplæring slik at du kan være trygg på hvordan du skal bruke møterommet. Kombinere gjerne med våre skypakker for en sømløs integrering med Microsoft applikasjoner. Hos oss får du alt på ett sted. Enkelt og bekymringsløst for deg.

Les mer om våre møteromsløsninger og alle fordeler med disse.

Hvilken pakke passer ditt møterom?

Velg den møteromspakken som passer best for ditt møterom og dine behov.
Vi kan også skreddersy møteromsløsningen spesifikt etter ditt ønske.

Møterom Standard

55″ skjerm + Poly Studio X30

Kjøp eller leasing

For spørsmål om produktet eller bestilling, kontakt oss.

Møterom Pro

65″ skjerm + Poly Studio X50

Kjøp eller leasing

For spørsmål om produktet eller bestilling, kontakt oss.

Møterom Premium

86″ skjerm + Poly Studio X70

Kjøp eller leasing

For spørsmål om produktet eller bestilling, kontakt oss.

Les mer om våre komplette møteromspakker og alle fordeler med disse.

POLY STUDIO X70

Premiumsløsningen til Poly. Gir deg den beste lyden og det beste bildet. Spekket med funksjoner som gir det et møterom av topp kvalitet. Kombiner med en av våre smarte skjermer for en komplett møteromsløsning.

Passer til store møterom. Inneholder lydplanke med innebygget kamera, som gir god lyd og bilde, pluss touchskjerm for administrasjon av møtet.

God lyd og bilde

For å oppnå god kommunikasjon er det viktig med god kvalitet på lyd og bilde. Våre produkter er spesialdesignet nettopp for dette formålet. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Dermed blir lyd- og bildeopplevelsen er perfekt hver gang. 

Det er systemene, infrastrukturen og ikke minst produkter i høy kvalitet som er avgjørende for god samhandling. Vi leverer skjermer i ulike størrelser, kamera- og høytalerplanke som gir perfekt lyd og bilde, praktisk touch skjerm for administrering av møtene, møteromsplanlegger osv. Vi har alle produktene du trenger for ett komplett møterom.

For å gjennomføre gode møter så er det essensielt å ha utmerket lyd å bilde. Våre produkter er av høy kvalitet som gir en god møteopplevelse, med krystallklar lyd og bilde.

Ingen møterom er like, så behovene varierer.

Les mer om Poly møteromsløsninger her.

Videokonferanse

Våre løsninger på videokonferanse er fleksible og tilpasses etter hvert enkelt møterom. Vi fokuserer på at det skal være enkelt å bruke, slik at du ikke kaster bort den første delen av møtet på oppkoblingsproblemer. For å oppnå god kommunikasjon er det viktig med god kvalitet på lyd og bilde. Våre produkter har teknologi som er spesialdesignet nettopp for dette formålet. Så lyd- og bildeopplevelsen er perfekt hver gang. Våre løsninger gjør det også enkelt å samhandle via whiteboard og deling av filer. Alt er ferdig satt opp og integrert med Teams.

Les mer om videokonferanse her.

Smarte, stilige og diskré produkter

Våre produkter har lekkert design og er små og diskré. De er dermed ikke en dominerende faktor i møterommet. Produktene er spekket med smarte løsninger som gjør dem både enkle og svært praktisk å bruke. Med våre produkter får du mest ut av minst mulig.

Hvorfor trenger din bedrift en komplett og proff møteromsløsning? Klikk her for å få svaret.

Hos oss er support alltid inkludert

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Vi drifter og supporterer alle produkter og tjenester vi leverer. Så hvis noe uventet skulle oppstå så tar du bare kontakt med oss.

Personlig support

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring med møteromsløsninger og er til stede med personlig support når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt og er selve kjernen i driften vår.

Relaterte saker

Skreddersydde og proffe møteromsløsninger

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt.

Hvorfor skaffe seg en proff møteromsløsning?

Møteromsløsninger - komplette pakker

Poly Studio videokonferanseløsning

Vi skreddersyr komplette møteromsløsninger

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.