Poly Studio

Videokonferanseløsning

Med Poly Studio løsninger får du en komplett videkonferanseløsning som er enkel å sette opp og bruke. Poly studio er stilig og smart og har kamera og mikrofoner bygget inn i planken. Enkel tilkobling til fremvisningsskjerm og medfølgende skjerm til møteadministrasjon.

POLY STUDIO LØSNINGER

POLY STUDIO X30

Passer til små møterom. Inneholder lydplanke med innebygget kamera, som gir god lyd og bilde, pluss touchskjerm for administrasjon av møtet.

POLY STUDIO X50

Passer til små og mellomstore møterom. Inneholder lydplanke med innebygget kamera, som gir god lyd og bilde, pluss touchskjerm for administrasjon av møtet.

POLY STUDIO X70

Passer til store møterom. Inneholder lydplanke med innebygget kamera, som gir god lyd og bilde, pluss touchskjerm for administrasjon av møtet.

Smarte, stilige og diskré produkter

Våre produkter har lekkert design og er små og diskré. De er dermed ikke en dominerende faktor i møterommet. Produktene er spekket med smarte løsninger som gjør dem både enkle og svært praktisk å bruke. Med våre produkter får du mest ut av minst mulig.

God lyd og bilde

For å oppnå god kommunikasjon er det viktig med god kvalitet på lyd og bilde. Våre produkter er spesialdesignet nettopp for dette formålet. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Dermed blir lyd- og bildeopplevelsen er perfekt hver gang. 

Det er systemene, infrastrukturen og ikke minst produkter i høy kvalitet som er avgjørende for god samhandling. Vi leverer skjermer i ulike størrelser, kamera- og høytalerplanke som gir perfekt lyd og bilde, praktisk touch skjerm for administrering av møtene, møteromsplanlegger osv. Vi har alle produktene du trenger for ett komplett møterom.

For å gjennomføre gode møter så er det essensielt å ha utmerket lyd å bilde. Våre produkter er av høy kvalitet som gir en god møteopplevelse, med krystallklar lyd og bilde.

Ingen møterom er like, så behovene varierer.

Ønsker du å vite mer om våre møteromsløsninger og hvilke løsninger som finnes – ta kontakt med oss!

Komplette pakker - faste priser

Hos oss får du komplette møteromspakker som er skreddersydd for ditt møterom. Du får alt av nødvendig utstyr ferdig satt opp og ferdig oppkoblet. Vi gir nødvendig opplæring slik at du kan være trygg på hvordan du skal bruke møterommet. Kombinere gjerne med våre skypakker for en sømløs integrering med Microsoft applikasjoner. Hos oss får du alt på ett sted. Enkelt og bekymringsløst for deg.

Les mer om møterom og pakker.

Hvilken pakke passer ditt møterom?

Velg den møteromspakken som passer best for ditt møterom og dine behov.
Vi kan også skreddersy møteromsløsningen spesifikt etter ditt ønske.

Møterom Standard

55″ skjerm + Poly Studio X30

Kjøp eller leasing

For spørsmål om produktet eller bestilling, kontakt oss.

Møterom Pro

65″ skjerm + Poly Studio X50

Kjøp eller leasing

For spørsmål om produktet eller bestilling, kontakt oss.

Møterom Premium

86″ skjerm + Poly Studio X70

Kjøp eller leasing

For spørsmål om produktet eller bestilling, kontakt oss.

Videokonferanse

Våre løsninger på videokonferanse er fleksible og tilpasses etter hvert enkelt møterom. Vi fokuserer på at det skal være enkelt å bruke, slik at du ikke kaster bort den første delen av møtet på oppkoblingsproblemer. For å oppnå god kommunikasjon er det viktig med god kvalitet på lyd og bilde. Våre produkter har teknologi som er spesialdesignet nettopp for dette formålet. Så lyd- og bildeopplevelsen er perfekt hver gang. Våre løsninger gjør det også enkelt å samhandle via whiteboard og deling av filer. Alt er ferdig satt opp og integrert med Teams.

Relaterte saker

Skreddersydde og proffe møteromsløsninger

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt.

Hvorfor skaffe seg en proff møteromsløsning?

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.