Skytjenester - alt du trenger i en pakke

Med våre skytjenester får du en komplett IT pakke til en fast månedlig pris. Du får alle nødvendige produkter og tjenester inkludert, slik at du får en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

Programvare, samarbeid, kommunikasjon, deling og lagring i skyen

De aller fleste arbeidsplasser har behov for en del standard programvare og tjenester for å få gjort jobben sin. Dette er alt fra Microsoft Office programmene, til Teams, e-post, skylagring med mer. Som standard i alle våre skypakker så får du Microsoft 365. I Microsoft 365 får du alle de nødvendige programmene til ditt kontor.

Microsoft 365

Microsoft 365 er standard i alle våre skypakker. Med Microsoft 365 får du tilgang til alle de kjente Office produktene,  som blant annet MS Word, MS Excel og MS Powerpoint. Alt arbeid gjøres i skyen og det gjør det lettere både å samarbeide, få tilgang fra alle enheter, og oppbevare viktige dokumenter på en sikker måte. Pakken inneholder mange nyttige verktøy for å sikre smart samarbeid.

Microsoft Teams

Med Teams er det enkelt å kommuniserer med kollegaer og forretningsforbindelser på en rask og intuitiv måte. Du kan chate eller holde konferansesamtaler med lyd og video fra hvilken som helst enhet. Forbli tilkoblet og organisert. Oppnå mer i sammen på tvers av arbeidet og livet med Microsoft Teams.

Microsoft SharePoint

Enkel deling og samhandling i dokumenter. Man kan enkelt dele, samarbeide og kommunisere med kollegaer og kunder i filer, mapper og bilder. Ingen flere store e-postvedlegg eller minnepenner. Samarbeid i sanntid, uten frykt for at endringer blir overlagret. Kan brukes uansett hvor du er og uansett hvilken enhet du bruker.

Microsoft OneDrive

Lagre filene og bildene dine i OneDrive og ha tilgang til dem uansett hvor du er og hvilken enhet du bruker. Med OneDrive kan man enkelt dele, samarbeide og kommunisere med kollegaer og kunder i filer, mapper og bilder. Ingen flere store e-postvedlegg eller minnepenner. Samarbeid i sanntid, uten frykt for at endringer blir overlagret. Kan brukes uansett hvor du er og uansett hvilken enhet du bruker.

Microsoft Bookings

Bookings gir deg et raskere alternativ til tidkrevende og gjentakende planleggingsoppgaver, samtidig som du optimaliserer organisasjonens ressurser. Tilpass avtaledetaljer og bestillingskrav, og spesifiser tjenesteleverandører for å strømlinjeforme bestillingsopplevelsen. Integrasjon med de ansattes Office-kalender gjør at du raskt kan finne tilgjengelig tid for å unngå dobbeltbestilling, og en enkelt navigerbar nettside gir kundene mulighet til å finne og bestille avtaler når som helst på døgnet. Bookings hjelper deg med å bruke mindre tid på planlegging og gir deg mer tid til å møte kunder.

Microsoft ToDo

Et smart verktøy for god planlegging og gjennomføring av dine oppgaver og gjøremål. Administrer og del oppgaver på en enkel måte med Microsoft ToDo. Microsoft to do er tilgjengelig både som skrivebords- og mobilapp. Det er enkelt å fokusere på det som må gjøres gjennom hele arbeidsdagen.

Microsoft Planner

Organiser gruppearbeid med intuitiv, visuell oppgavestyring som passer perfekt til samarbeid. Gjør alle i teamet, uansett hvilken rolle eller ekspertise de har, i stand til å styre oppgavene sine bedre. Planner gir teamet en intuitiv, samarbeidsvennlig og visuell oppgavestyringsopplevelse for å få arbeidet gjort.

E-post

Profesjonell e-post med 50 Gb lagringsplass og spamfilter. Moderne markedsledende e-postløsning med kalender og kontakter som enkelt deles internt i bedrifter.

I alle skypakker så er en e-postkonto i Outlook inkludert. Her får du alt av mail, pluss kalender som synkroniseres opp mot andre applikasjoner som for eksempel Microsoft Teams og Microsoft Bookings. Full kontroll på all kommunikasjon og alle dine møter. Mailen blir klargjort og satt opp med spamfilter.

Lagre alle dine filer og dokumenter i skya

Administrer og lagre alle dine filer i skya. Med skylagring har du stor lagringskapasitet og du har all data tilgjengelig hvor som helst, når som helst og på alle enheter.

Lokal lagring er både utrygt og komplisert med tanke på flytting av filer og eventuell tap av data. Skylagring er både tryggere og enklere. Man kan enkelt dele, samarbeide og kommunisere med kollegaer og kunder i filer, mapper og bilder. Ingen flere store e-postvedlegg eller minnepenner. Samarbeid i sanntid, uten frykt for at endringer blir overlagret.

Lurer du på noe rundt skylagring – ta kontakt.

Beskyttelse og backup

I våre skytjenester får du de nødvendige verktøy og rutiner for å minimere risikoen for uønskede hendelser. Fra tjenester som avdekker sårbarheter, til tjenester som beskytter deg mot hacker angrep. Vi har høy kompetanse og fokuserer på personlig oppfølging og rådgivning. Du skal alltid føle deg trygg på at din bedrifts sikkerhet er ivaretatt.

Med våre skypakker er du sikret i alle ledd. Med antivirus, backup av all data og alle systemer og kontinuerlig drift og overvåkning, så kan du være 100% sikker på at du er trygg. Vårt fokus er at du skal nyte trygge og gode tjenester, uten avbrudd eller usikkerhet.

Beskyttelse i antivirus

Trusselbildet i IT verden øker til stadighet. Med våre sikkerhetsløsninger er ikke dette lenger en bekymring. Vi leverer markedsledende sikkerhetsløsninger som aktivt overvåkes og oppdateres. Døgnkontinuerlig overvåkning og oppdatering av virusdatabaser. Overvåkes av vår driftsavdeling.

Våre kompetente sikkerhetsrådgivere er til enhver tid oppdatert og kompetente. De sørger for at du alltid har løsningen som gir deg og din bedrift best mulig beskyttelse.

Du får antivirus inkludert i alle våre skypakker.

Backup

Mange bedrifter rammes av alvorlige driftsstans. Nedetid og tap av vital data kan medføre store tap. Provendo leverer skybasert backup som til enhver tid sikrer all data i din virksomhet. Med backup har du alltid en kopi av din data og du slipper å bekymre deg for tap av vital data. Vi garanterer kort nedetid. Våre backuptjenester og våre rutiner sørger sikker gjenoppretting av data og informasjon.

Backup av Office 365
Du får ubegrenset backup av e-post, dokumenter og filer for alle dine brukere i Office 365.

Hvorfor bør din bedrift ha backup?

1. UHELL
En bruker kan ved en feiltagelse slette en fil eller en mappe. Mange timers arbeid kan dermed være tapt.

2. UTGÅENDE MASKINVARE
Alt av teknisk utstyr har en levetid. Man vet aldri når en PC, server eller lignende plutselig stopper å fungere.

3. TRUSLER
Løsepengevirus er noe som ofte benyttes av svindlere. De kommer seg inn på en maskin og krypterer innholdet. Svindleren kan dermed kreve løsepenger for å gi deg tilbake din egen data. Med backup kan all data legges tilbake og svindleren har tapt.

Brukerstøtte og drift

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Reduser driftskostnadene på PC parken og øk sikkerheten. Provendo påtar seg driftsansvaret for hele eller deler av IT-systemet i deres bedrift og sørger for oppdateringer, vedlikehold, overvåkning, brukerstøtte og dokumentasjon. Vi kartlegger og tilpasser individuelle avtaler som best passer bedriftens behov, ønsker og budsjett.

Med brukerstøtte- og driftsavtale fra Provendo sørger vi for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid!

Personlig brukerstøtte

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring med skybasert drift og er til stede med personlig brukerstøtte når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt og er selve kjernen i en god skyreise.

Vi sørger for at du føler deg 100% trygg i hele prosessen fra migrering til skyen, til den daglige driften. Med vår lokale forankring er vi aldri langt unna hvis du trenger oss.

Fordeler med brukerstøtte hos Provendo

Systemoppdateringer

Alltid oppdatert operativsystem, antivirus og øvrig programvare.

Support og vakttelefon

Når du trenger kompetent hjelp, er vi tilgjengelige.

Fysisk vedlikehold

Få orden og forleng levetiden på maskinparken.

Monitorering og varsling

Vi holder øye med hele systemet og retter feil før dere oppdager de.

Dokumentasjon og kundeportal

Så du vet hva du har, hva som har blitt gjort og for å melde/se status på saker.

Statusmøte

Kommunikasjon og enighet er viktig for en langsiktig og god strategi.

Relaterte saker

Skypakker og sikkerhet - komplett og sikker tjeneste, til en fast pris!

Provendo - ALT INKLUDERT. Komplett IT, alt inkludert!, til en fast pris.

Skytjenester - Provendo gir deg hele bedriftens IT behov i en pakke.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.