Oppsummering av året 2022

Det nærmer seg jul og vi ser tilbake på året som har gått. 2022 kunne by på både ny teknologi, nye kunder og prosjekter, nye ansatte, sosiale happenings og mye mer.

2022 har vært et begivenhetsrikt år. Pandemien har vi endelig lagt bak oss og vi ser tilbake på et år med normal drift. Dette har gjort at vi fullt og helt kan konsentrere oss om våre kunder, driften og videreutvikling av bedriften.

Vi er veldig stolte av Provendo sin utvikling i 2022. Nye kunder har kommet til, nye ansatte er på plass, ny teknologi med tilhørende ny kunnskap, i tillegg har Provendo forent krefter med Wenma Telemark. Slik har vi fått ny kompetanse innenfor telefoni.

Alt i alt et svært spennende år og et springbrett for 2023, som kommer til å bli et viktig år for oss. Et år vi gleder oss til å ta fatt på med alle våre fantastiske kunder.

Provendo + Wenma Telemark = Sant!

Oppkjøpet av Wenma Telemark AS har kanskje vært årets morsomste begivenhet. Provendo og Wenma har samarbeidet ved flere anledninger over flere år og har sett store fordeler med å bygge en sterk og lokal forankret tilbyder av IT og Telekom produkter i Grenland. Sammen vil vi tilby ett fullverdig spekter av IT- og telekomtjenester.

Et fruktbart samarbeid

Provendo AS og Wenma Telemark AS har samarbeidet ved flere anledninger over flere år og har sett store fordeler med å bygge en sterk lokal forankret tilbyder av IT og Telekom produkter i Grenland. Sammen vil vi tilby ett fullverdig spekter av IT- og telekomtjenester. Vi har nå et komplett team med svært gode og kompetente medarbeidere, innen mange fagfelt og etter sammenslåingen vil vi være 11 ansatte i selskapene, pluss 4 nye som starter opp om noen uker. Vi er også stadig på jakt etter nye kloke hoder.

Etter dette oppkjøpet vil vi sammen stå mye sterkere i vårt nærområde og vi vil tilby en komplett løsning til nye og eksisterende kunder. Alle våre kunder vil ha tilgang til de beste produktene innenfor telekom og it, med brukerstøtte og leveranse fra ett dedikert lokalt team.

Per idag har Provendo og Wenma hvert sitt lokale. Men vi har tett dialog og samarbeid i det daglige og vi har fokus på å treffes med jevne mellomrom for å styrkes både faglig og på et personlig plan. Vi drar nytte av hverandres kompetanse og tjenester og dermed utfyller vi hverandre på en god og helhetlig måte. På sikt har vi mål om at vi skal samlokaliseres på et sted som er strategisk riktig for begge parter.

Målet og ambisjonen er å bli den foretrukne lokale tilbyderen av IT og telekom. Dette skal gjøres mellom bred erfaring og kompetanse og et fantastisk forhold til både nye og eksisterende kunder.

Les mer om sammenslåingen av Provendo og Wenma.

Vi valgte for noen år tilbake å se lokalt etter en dataleverandør som kunne sette seg inn i hvordan vi tenker og forstå vår drift. Det har vi fått hos Provendo og deres ansatte. De løfter oss som firma med god veiledning og effektiv problemløsning. Jeg som ansvarlig for Hybeko kan på det sterkeste anbefale å ta en prat med Provendo og teamet deres. Takk til Team Provendo.

Espen Johannessen – Hybeko AS

Ny daglig leder

For å ta nye steg og for å strukturere bedriften for fremtiden så har Provendo ansatt en daglig leder. Mannen for jobben heter Evind Stranheim. Han startet i stillingen i oktober. Når 2022 snart er overstått har han rukket å bli godt kjent med våre styrker og svakheter, mennesker og rutiner. Han er godt i gang med å analysere og legger nye planer for veien videre. 

Vi er overbevist om at Eivind kommer til å bidra til at Provendo vil ta mange positive steg i 2023.

Ønsker du å bli mer kjent med Eivind så stilte han til et uformelt intervju i november. Klikk på knappen under for å lese mer.

Våre kunder i 2022

Det viktigste å nevne om dette året er våre fantastiske kunder og det flotte samarbeidet vi har hatt med dem. Vi har hatt en rekke spennende prosjekter dette året, både med nye kunder og med eksisterende kunder. Den teknologiske verdenen er i konstant utvikling, så vi sørger for å alltid være i forkant for å levere topp moderne produkter og tjenester.

Vi leverer et bredt spekter av produkter og tjenester, til bedrifter i mange ulike størrelser og i mange forskjellige bransjer. Vi har i dag i underkant av 1000 faste kunder i vår portefølje. Kundene våre er alt fra enkeltpersonsforetak til store konsern. Med godt samarbeid og kommunikasjon, så opplever vi at vi har hatt god gjennomføring av våre prosjekter og at kundene våre er fornøyd med det vi har levert. 

Hauk Sveinsson er en av kundene vi har jobbet med i år. De har nylig flyttet inn i nytt bygg på Rødmyr i Skien. Der har vi bidratt med leveranse av sikkert trådløst nettverk og møterom. Et spennede prosjekt som vi er stolte av å ha fått delta i. Så gratulerer så mye til Hauk Sveinsson as med nytt og flott bygg og takk for at vi fikk være med å bidra.

Dette er noen av kundene vi har jobbet med det siste året. Vi har en god base av både nye og  eksisterende kunder som vi samarbeider godt med. Det har vært et spennende år med stor variasjon i både kunder og hva vi har levert til dem. For oss er det viktig at våre kunder føler at de får en enklere IT hverdag med oss på laget og at de skal føle seg trygge og ivaretatt. Med godt samarbeid og god dialog med kundene våre, så føler vi at det målet er nådd.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle både nye og eksisterende kunder for tilliten og for det gode samarbeidet i 2022. Vi ser frem til et nytt år med dere alle.

Provendo har Manage Engine agentur i Norge

Manage Engine er et svært nyttig verktøy for overvåkning, kontroll og styring av enheter og systemer i bedriften. Provendo har agentur på Manage Engine i Norge. Dette er noe vi er veldig stolte av og som er et satsingsområde for oss. Vi har allerede flere kunder som bruker og er fornøyd med løsningene.

Vi gleder oss til å bygge videre på dette i 2023 og at flere av våre kunder får implementert Manage Engine i sine systemer.

Ett kontaktpunkt, faste priser og personlig oppfølging

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring og er til stede med personlig support når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt. Det skal være både trygt og enkelt å være kunde hos oss.  

I Provendo er vi også opptatt av forutsigbarhet. Vi opererer kun med faste månedlige priser. Ingen ekstragebyrer eller uventede fakturaer. Hos oss vet du hva du får. Dette er hovedgrunnene til at flere og flere velger oss og er fornøyde med hva de får.

Hos oss får du alt på ett sted og du har ett kontaktpunkt for alle dine henvendelser. Med vår lokale forankring er vi aldri langt unna hvis du trenger oss.

For oss er kunden alltid viktigst og alt dette er kjerneverdier som vi kommer til å bygge videre på i tiden fremover.

Det sosiale i sentrum

I Provendo er vi opptatt av lagbygging. Godt kollegaskap er essensielt for gode arbeidsdager. Vi har derfor hyppige sammenkomster der vi gjør noe gøy sammen for å bygge samhold og lagfølelse. Vi kombinerer faglig innhold med sosiale arrangementer, turer og annen moro.

Vil du bli en del av laget vårt?

Vi vokser og er på jakt etter varme mennesker med kloke hoder!

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.