Møt vår nye daglige leder

Et av flere store steg i Provendo denne høsten er at vi har ansatt en ny daglig leder. Mannen som skal ta Provendo og Wenma videre heter Eivind Stranheim. Eivind er en svært blid, hyggelig og kompetent fyr som vi er veldig glade for å ha med på laget. For at våre kunder skal få bli bedre kjent med Eivind så har han stilt til et introduksjons-intervju. 

Mitt navn er Eivind Stranheim, jeg er 35 år. Jeg har bodd i Oslo de siste 14 årene. I fjor tok vi steget og flyttet jeg hjem igjen til Grenland. Med meg på flyttelasset var heldigvis kona mi og mine tre barn på 2, 5 og 7 år. 

Jeg har en mastergrad innen økonomi og ledelse fra UIO. Jeg har jobbet 8 år i litt ulike roller i DNB-systemet med bedriftsrådgivning og som seniorrådgiver med prosjektledelse for IT-prosjekter. Både i DNB og i min forrige rolle i fylkeskommunen har jeg jobbet mye i samarbeid med utviklingsmiljøer og digital kompetanse. Jeg når ingen i Provendo til knærne når det gjelder det tekniske, men jeg er opptatt av at vi lager systemer internt og leveranser til kunder som møter reelle behov på en så friksjonsfri måte som mulig. 

Jeg gleder meg veldig til å se hva vi kan få til sammen i Provendo.  

Først og fremst er jeg veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten. Jeg er sikker på at vi kan bli en aktuell og viktig samarbeidspartner for mange små og mellomstore bedrifter. Min jobb er å sikre at vi får det beste ut av de gode folka som jobber her.  

Jeg takket ja fordi jeg har trua. Norge generelt og Grenland spesielt er full av små og mellomstore bedrifter. Bedrifter som trenger en lokal IT-leverandør, som har behov for tjenester utover det de har kompetanse på selv. Vi skal kunne tilby en enklere hverdag med en leverandør hvor de ikke bare får tilgang til de beste produktene og tjenestene innenfor telekom og IT, men hvor man også får hjelp av kompetente folk som også våger å være en sparringspartner og rådgiver.  

Jeg har lyst til å jobbe med mennesker som er både kompetente, fremoverlente men som likevel har beina trygt plantet på jorda. Det opplever jeg å ha møtt i både Provendo og Wenma. Her er det masse kompetanse og gjennom mange år har det blitt bygd opp et knallbra fundament som jeg gleder meg masse til å være med å utvikle videre.

Nå blir min oppgave å sikre at vi skynder oss i riktig tempo. Vi skal nok bli enda tydeligere i profilen vår og enda tryggere på vårt eget DNA. Vi må sikre at vi har interne rutiner og prosesser på plass slik at vi får kvalitetssikret leveransene våre enda bedre og sikret at kundene føler seg sett og ivaretatt.  

Med enda bedre vaner vil kundeopplevelsene også bli enda bedre. Med fornøyde kunder skal nye kunder vinnes. 

Jeg tror dette er en rolle som krever et relativt bredt spekter av ferdigheter. Jeg er ikke verdensmester på noe, men relativt «bredspektret». Min viktigste kvalifikasjon tror jeg er sommerfuglene i magen når jeg tenker på hva som kan være mulig å få til med Provendo og Wenma. 

Hjertelig velkommen til Provendo og Wenma, Eivind. Vi er glad for å ha deg med på laget og gleder oss til fortsettelsen!

Provendo & Wenma - et nytt kapittel

Provendo AS og Wenma Telemark AS har samarbeidet ved flere anledninger over flere år og har sett store fordeler med å bygge en sterk lokal forankret tilbyder av IT og Telekom produkter i Grenland. Sammen vil vi tilby ett fullverdig spekter av IT- og telekomtjenester.

Et fruktbart samarbeid

Provendo AS og Wenma Telemark AS har samarbeidet ved flere anledninger over flere år og har sett store fordeler med å bygge en sterk lokal forankret tilbyder av IT og Telekom produkter i Grenland. Sammen vil vi tilby ett fullverdig spekter av IT- og telekomtjenester. Vi har nå et komplett team med svært gode og kompetente medarbeidere, innen mange fagfelt og etter sammenslåingen vil vi være 11 ansatte i selskapene, pluss 4 nye som starter opp om noen uker. Vi er også stadig på jakt etter nye kloke hoder.

Etter dette oppkjøpet vil vi sammen stå mye sterkere i vårt nærområde og vi vil tilby en komplett løsning til nye og eksisterende kunder. Alle våre kunder vil ha tilgang til de beste produktene innenfor telekom og it, med brukerstøtte og leveranse fra ett dedikert lokalt team.

Per idag har Provendo og Wenma hvert sitt lokale. Men vi har tett dialog og samarbeid i det daglige og vi har fokus på å treffes med jevne mellomrom for å styrkes både faglig og på et personlig plan. Vi drar nytte av hverandres kompetanse og tjenester og dermed utfyller vi hverandre på en god og helhetlig måte. På sikt har vi mål om at vi skal samlokaliseres på et sted som er strategisk riktig for begge parter.

Målet og ambisjonen er å bli den foretrukne lokale tilbyderen av IT og telekom. Dette skal gjøres mellom bred erfaring og kompetanse og et fantastisk forhold til både nye og eksisterende kunder.

Wenma er kjent for sin service og sin erfaring

Wenma Telemark AS ligger godt synlig i rundkjøringen på Gråtenmoen. Der har de vært lokalisert i mange år. Wenma er kjent for den tradisjonelle butikken og servicen som leveres over disk. Inntil videre beholder vi dagens lokasjon for Wenma Telemark AS. Hvordan organiseringen blir i fremtiden jobbes det med. Men målet er å samlokaliseres. Profileringen og selvsagt de tidligere driverne og ansatte vil være med videre, slik at kunden vil oppleve den samme gode servicen og kompetansen som tidligere.

Wenma har en stor base med lojale kunder, som jevnlig kommer innom butikken for både rådgivning, handel og en prat. Folkene på Wenma besitter meget høy kompetanse og har lang erfaring innenfor sin bransje. I dag er Wenma en av de største og tyngste aktørene i Telemark. I et marked i stadig vekst har man klart å holde posisjonen i bedriftsmarkedet.

Espen Thorstensen er som regel den første du møter når du kommer inn døra hos Wenma. Espen har 30 års fartstid i Wenma og kjenner både bransjen og kundene svært godt. De ansatte i Wenma er opptatt av den personlige kundeservicen og mener det har vært nøkkelen for å opprettholde den solide kundebasen gjennom alle disse årene. Det er dette som skiller Wenma fra konkurrentene.

Med tiden har Wenma merket etterspørsel fra eksisterende kunder på IT-relaterte tjenester. Så Espen mener at behovet for styrkning på IT-satsingen var på tide. Wenma og Provendo har ved flere anledninger samarbeidet for å utfylle hverandres tjenester. Så at selskapene blir til ett er en naturlig vei å gå. Med Provendo med på laget kan Wenma nå levere både telekom- og IT-tjenester med et kompetent teknisk team i ryggen.

Skreddersydde IT løsninger og personlig service

Provendo AS har sin styrke på IT relatere tjenester og har flere store og små bedrifter i sin portefølje. Vi er en lokal IT leverandør som har spesialisert oss på skreddersydde løsninger og personlig service. Medarbeiderne i Provendo skal fortsette med det de er best på, men ved å kunne spille på flere medarbeidere og flere fagområder, vil vi tilrettelegge for fornøyde kunder, som kan få alle sine IT og telekom produkter samlet fra ett sted.

Kenneth Brekke Jensen har i den innledende fasen vært bindeleddet mellom Provendo og Wenma. Han tilbringer mye tid hos begge bedrifter og har blitt godt kjent hos Wenma. Kenneth har kjent eierne i Wenma i lang tid og har hørt mye skryt og varme ord om den gode servicen hos Wenma. Den gode servicen er noe vi også setter høyt i Provendo. 

Samarbeidet med Wenma vil styrke Provendo sin tilstedeværelse i lokalmarkedet ytterligere. Sammen blir vi et komplett team som er i stand til å levere et bredt spekter av tjenester til våre kunder. Vi har ambisjoner om å utvikle konseptet videre. Vårt mål er ikke å bli størst. Vårt mål er at kundene våre har tilgang til den gode og komplette “produktmiksen” vi nå til sammen har, at kundene får god kundeservice, at vi besitter høy kompetanse og at den lokale tilstedeværelsen ligger i ryggmargen vår.

Vi er godt i gang og vi gleder oss til å utvikle dette videre, til det beste for våre kunder.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.