Bringing IT together

Manage Engine leverer bransjens bredeste spekter av IT-administrasjonsprogramvare. Vi har alt du trenger – mer enn 120 produkter og gratisverktøy – for å administrere all din IT-drift. Alt fra nettverk og servere til applikasjoner, servicedesk, sikkerhet, stasjonære datamaskiner og mobile enheter osv. Med Manage Engine har du tilgang til en rekke nyttige verktøy for overvåkning, kontroll og styring av enheter og systemer i bedriften. Dette vil garantert forenkle din IT-hverdag.

Full kontroll over alle enheter og systemer med Endpoint Central

Sikkerhetsstyring av alle flater – desktop, mobil og nettleser. Administrer, kontroller og sikre serverne, stasjonære PC’er, bærbare datamaskiner, mobile enheter og nettlesere.

Endpoint Central (tidligere Desktop Central) er en administrerings-, styrings- og sikkerhetsløsning som hjelper til med å administrere servere, bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett fra en sentral plassering. Det er en moderne versjon av skrivebordsadministrasjon som kan skaleres i henhold til organisasjonens behov.

Endpoint Central utvider en tradisjonell skrivebordsadministrasjonstjeneste, og tilbyr mer dybde og tilpasning. Den automatiserer vanlige administrasjonsrutiner som å installere patcher, distribuere programvare, bildebehandling og distribuere OS. I tillegg lar den deg også administrere brukere og programvarelisenser, overvåke programvarebruksstatistikk, administrere USB-enhetsbruk, ta kontroll over eksterne skrivebord og mer.

Som skrivebordsadministrator støtter Endpoint Central operativsystemene Windows, Mac og Linux. Administrer de mobile enhetene dine for å distribuere profiler og retningslinjer, konfigurer enheter for Wifi, VPN, e-postkontoer osv. Legg til begrensninger på app-installasjoner, kamerabruk, nettleser og sikre enhetene dine ved å aktivere passord, fjernlås/sletting osv. Administrer alle dine iOS, Android og Windows smarttelefoner og nettbrett fra én enkelt konsoll.

Les mer om Endpoint Central og hvordan den kan forenkle IT-hverdagen din.

M365 Manager Plus - et avansert Microsoft 365 verktøy

M365 Manager Plus er et avansert Microsoft 365-verktøy som brukes til å rapportere, administrere, overvåke, revidere og lage varsler for kritiske aktiviteter.

Med det brukervennlige grensesnittet kan du enkelt administrere Exchange Online, Azure Active Directory, Skype for Business, OneDrive for Business, SharePoint Online, Microsoft Teams og andre Microsoft 365-tjenester fra ett sted.

M365 Manager Plus gir nøyaktige forhåndskonfigurerte rapporter om Microsoft 365 og hjelper deg med å utføre komplekse oppgaver, inkludert massebrukeradministrasjon, massepostboksadministrasjon, sikker delegering og mer. Overvåk Microsoft 365-tjenester døgnet rundt, og motta umiddelbare e-postvarsler om tjenesteavbrudd. M365 Manager Plus forenkler administrasjonen med innebygde samsvarsrapporter og tilbyr avanserte revisjons- og varslingsfunksjoner for å holde Microsoft 365-oppsettet ditt sikkert.

Les mer om M365 Manager og hvordan den kan forenkle IT-hverdagen din.

Manage Engine har et stort spenn av programvare som vil forenkle din IT hverdag. Sikkerhetsstyring av alle flater – desktop, mobil og nettleser. Administrer, kontroller og sikre serverne, stasjonære PC’er, bærbare datamaskiner, mobile enheter og nettlesere. 

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.