Skytjenester - alt i en pakke. Forutsigbart og enkelt.

Med våre skytjenester får du en komplett IT pakke til en fast månedlig pris. Alle produkter og tjenester er inkludert, slik at du får en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

Med våre skytjenester får du faste månedlige priser - enkelt og forutsigbart

Har du fortsatt ikke flyttet bedriften opp i skyen? Dette kan være et stort steg å ta. Mange tror det er en omfattende prosess og bekymrer seg for nedetid og store kostnader. Dermed føles dette så overveldende at det gjerne utsettes.

Det er også mange som tenker at dette ikke er nødvendig å flytte bedriften opp i skyen så lenge ting fungerer. Men faktumet er at med utdaterte systemer og produkter, så er man sårbar både for maskinvare-krasj og dataangrep. Dette igjen fører til uforutsette og potensielt store kostnader og nedetid. Med lokal lagring så er all data veldig sårbar. Hvis man ikke tar regelmessig fysisk backup av all data så kan man risikere å miste vital og sensitiv data hvis man blir utsatt for et dataangrep, hvis PC’en skulle bli stjålet eller hvis PC’en plutselig skulle dø. Med skylagring blir det automatisk gjort jevnlig backup og filene vil alltid være tilgjengelig på alle enheter, uansett hva som skulle skje.

Vi tilbyr også drift av PC i våre skypakker. Det vil si at vi sørger for at dine maskiner alltid er oppe og går. Vi leter etter potensielle trusler og sørger for at de er sikret og at de er oppdatert på den siste teknologien. Vi setter også opp maskinen spesifikt etter de ulike ansattes behov. 

I alle våre skypakker er også alle nødvendige applikasjoner i Microsoft 365 inkludert, drift- og support er inkludert og ikke minst antivirus.

Vi har ulike skypakker, så alt kan tilpasses etter den enkelte ansattes behov.

Les mer om våre skytjenester og hvordan løsningene kan tilpasses din bedrift?

Brukerstøtte inkludert i våre skytjenester

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Reduser driftskostnadene på PC parken og øk sikkerheten. Provendo påtar seg driftsansvaret for hele eller deler av IT-systemet i deres bedrift og sørger for oppdateringer, vedlikehold, overvåkning, brukerstøtte og dokumentasjon. Vi kartlegger og tilpasser individuelle avtaler som best passer bedriftens behov, ønsker og budsjett.

Med brukerstøtte- og driftsavtale fra Provendo sørger vi for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid!

Personlig brukerstøtte

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring med skybasert drift og er til stede med personlig brukerstøtte når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt og er selve kjernen i en god skyreise.

Vi sørger for at du føler deg 100% trygg i hele prosessen fra migrering til skyen, til den daglige driften. Med vår lokale forankring er vi aldri langt unna hvis du trenger oss.

Les mer om våre drift- og brukerstøtteavtaler som er inkludert i våre skypakker.

Vi valgte for noen år tilbake å se lokalt etter en dataleverandør som kunne sette seg inn i hvordan vi tenker og forstå vår drift. Det har vi fått hos Provendo og deres ansatte. De løfter oss som firma med god veiledning og effektiv problemløsning. Jeg som ansvarlig for Hybeko kan på det sterkeste anbefale å ta en prat med Provendo og teamet deres. Takk til Team Provendo.

Espen Johannessen – Hybeko AS

For oss er IT noe som må fungere sømløst. 
Med Provendo får vi dette.

Ole August Karlsen – Daglig leder – Morgan AS 

Våre skypakker

Sky Basis

290,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Standard

490,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Premium

790,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Skrivebord

990,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Provendo - ALT INKLUDERT

Mange frykter at det å oppgradere bedriftens IT løsninger er en stor og omfattende jobb, med store kostnader. Med manglende kunnskap så ender det ofte med at man blir sittende fast i utdaterte systemer og produkter. Dette er usikkert og sårbart for både nedetid og dataangrep.

Vi ønsker å gjøre det enklere, mer fleksibelt og mer forutsigbart for folk. Vi er en komplett leverandør av IT-tjenester. Det betyr at du får alle nødvendige produkter og tjenester hos oss. Ved å bake alle våre tjenester og produkter inn til en komplett fullservice tjeneste, så får du en komplett IT-løsning for din bedrift. Du får alt av produkter og tjenester som er nødvendig, du får opplæring, oppfølging, overvåking og drift av alle systemer. Alt skreddersys etter din bedrifts behov og ønsker. Viktigst av alt – alt blir satt sammen til én fast månedlig pris. Ingen uventede fakturaer og ingen etableringskostnader! Da vet du akkurat hva du har å forholde deg til.

På denne måten kan du nyte en bekymringsløs IT-hverdag. Alt er oppe og går og klart til bruk – hver eneste gang.

Ønsker du å vite om Provendo – ALT INKLUDERT og hvordan løsningen kan tilpasses din bedrift? Les mer.

Som kunde hos Provendo så har vi samlet alle IT-tjenester på et sted. Dermed blir det kun en bedrift for oss å forholde seg til. Folkene i Provendo er veldig gode på oppfølging. De er tilstede og bistår raskt hvis vi skulle ha behov for hjelp.

Terje Styrvold – Stabil Varmeservice AS

Relaterte saker

Skypakker og sikkerhet - komplett og sikker tjeneste, til en fast pris!

Provendo - ALT INKLUDERT. Komplett IT, alt inkludert!, til en fast pris.

Skytjenester - Provendo gir deg hele bedriftens IT behov i en pakke.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.