sky

PROVENDO SKYPAKKER

Ryddig, forutsigbart og

Skypakker - fast lav pris hver måned

Skytjenester

Provendo gir deg tilgang til alle dine programmer i din egen private sky. Du får enkelt tilgang alle dine applikasjonene i ditt personlige skrivebord enten det er E-post, økonomisystem, Office eller andre bedriftsspesifikke programmer. Provendo blir da ditt kontaktpunkt for alle dine applikasjoner. Provendo sine dedikerte medarbeidere har lang erfaring med drift av ulike forretningsapplikasjoner og samarbeider daglig med en rekke leverandører i markedet. Tjenesten er integrert med Office 365 og synkronisering av filer til PC, Mac, mobil eller nettbrett.

skytjenester provendo

Ulike ansatte, ulike behov. Med Provendo Sky-pakker får du valgfrihet. Du kan velge den pakken som er best tilpasset hver enkelt ansatt. Det er fleksibelt og du betaler ikke for mer enn du må. 

Eksternt Skrivebord

Samle alle bedriftens applikasjoner og data på et sted. Med server hos Provendo får alle i bedriften tilgang til det de trenger, når de trenger, fra den enheten de trenger det. Dere får tilgang til alle programmer fra alle enheter som PC, Mac, mobilog nettbrett.

Skjermbilde 2020-02-12 kl. 14.37.38

Profesjonell mail med 50 Gb lagringsplass og spamfilter! Exchange (epost, kalender, kontakter). Moderne markedsledende epostløsning med kalender og kontakter som enkelt deles internt i bedrifter. Alt fra vårt datasenter i Norge.

Skjermbilde 2020-02-12 kl. 14.37.56

Microsoft har satt standarden for kontorapplikasjoner med sin Office pakke. Hos oss får du den på inntil 5 enheter per bruker!

Skjermbilde 2020-02-12 kl. 14.38.22

Med Skype for Business får hele bedriften muligheten til å kommunisere effektivt på alle enheter med tekst, tale og video.

Kontakt oss

Ønsker du å bestille en av våre produkter eller tjenester? Eller ønsker du å få mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss.

Telefon: 35 49 99 90 / E-post: post@provendo.no