Mobilt bredbånd

Raskt og sikkert internett på hjemmekontoret, på hytta, i båten eller på farta.

Ta med deg bredbåndet overalt!

Vi er stolte over å tilby våre kunder overlegen arealdekning, og med Mobilt Bredbånd tar du med deg internett der du er. Enten du er på jakt etter internett hjemme, på hytta, i seilbåten eller til bilen, føler vi oss trygge på at du vil finne et abonnement som passer akkurat deg.

Hos oss kan du velge abonnement fra 8 GB til 300 GB. Prøv oss helt uten risiko, for vi har 30 dagers åpent kjøp! Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Abonnementer

8 GB

199,-

/mnd. eks. mva.

18 GB

299,-

/mnd. eks. mva.

50 GB

479,-

/mnd. eks. mva.

100 GB

599,-

/mnd. eks. mva.

300 GB

799,-

/mnd. eks. mva.

Smartrouter

Med Smartrouteren får du trådløs internettsone hvor alle som vil kan surfe samtidig, uavhengig av om du er på hytta, i bilen, i båten eller hjemme. Mange velger Smartrouteren fordi det er den kraftigste og gir best oppkobling i vanskelige forhold. 

Smartrouteren har 12V strømuttak til bilen eller båten, noe som gjør den ekstra populær. Den kan suppleres med antenner for ekstreme dekningsforhold.

Minirouter

Minirouteren er for deg som er mye på farten og ønsker en liten og mobil enhet som gir deg en trådløs internettsone uansett hvor du er. Mange av våre kunder velger Minirouteren fordi den er liten, lett og praktisk å ta med deg seg i vesken eller jakkelommen. Opptil ni enheter kan koble seg opp mot routerens trådløse sone og surfe samtidig.

Den har meget god batteritid, 5 timer i bruk, og 10 timer standby. Den kan lades via vanlig 230V og via USB. Den kommer ferdig oppsatt med passord, slik at ditt nettverk allerede er sikret når du åpner esken.

Alle abonnement inkluderer:

30 dagers åpent kjøp

Unik arealdekning og svært god tjeneste de fleste steder, både i by og land, er ikke ensbetydende med optimal dekning overalt! Derfor har vi 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Eventuelle returkostnader dekkes av kunden.

Data Rollover

Hvorfor betale for data du ikke bruker? Data Rollover betyr at ubrukt data følger automatisk med til neste måned, slik at du ikke mister det du allerede har betalt for. Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på abonnementet ditt.

Enkel løsning

Vårt mobile bredbånd er uten tvil en av markedets enkleste løsninger. Våre 4G-routere krever ingen installasjon, man bare slår dem på og kobler seg til.

Dekning

Ingen gir deg bedre dekning på Mobilt Bredbånd enn ice. Vi dekker 75 prosent av landarealet, 80 prosent av hyttene og 91 prosent av husstandene i Norge. I tillegg får du dekning opptil 100 km fra kysten. Det er 450-frekvensen vår som gjør dette mulig, samt vår oppgraderte 4G-teknologi.

Ingen overfakturering

Du betaler ikke mer ved overforbruk og dermed får du heller ingen ubehagelige overraskelser på fakturaen.

Inkludert forbruk i Skandinavia

Mange er avhengig av å kunne være på nett overalt og til enhver tid. Med mobilt bredbånd fra oss kan du surfe i hele Skandinavia uten ekstra kostnad.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.