Det digitale skiftet

Ble du tatt på sengen av korona-krisen?

Ble du tatt på sengen av korona-krisen? Mange norske bedrifter opplevde nok å være litt «på hæla» i det korona-krisen inntraff. Med restriksjonene som ble innført så fulgte usikkerhet rundt gjennomføring av god drift. Dette gjorde at mange måtte tenke både raskt og nytt. Det digitale skiftet som sakte men sikkert skjer, ble brått tvunget 2-3-4 år frem i tid.

Mange er ikke forberedt kriser eller andre eventualiteter. De henger langt etter på den digitale biten. Mange vegrer seg for å ta det «store digitale steget». Det er lett å tenke at dette er en så stor jobb og så mye å sette seg inn i, at det blir utsatt.

DETTE ER IKKE KOMPLISERT!

Provendo gjør alt for deg!

Vi hjelper deg i gang, vi setter alt opp og vi digitaliserer din hverdag. Med vår hjelp får du trygg sky-lagring. Vi sørger for de beste løsningene for god digital samhandling med både kollegaer og kunder. Og vi sørger for den digitale sikkerheten for din bedrift. Hos oss får du tilgang til alle verktøyene du trenger. Alt blir tilpasset din bedrifts, og dine ansattes behov.

3

Skylagring

Provendo gir deg tilgang til alle dine programmer i din egen private sky. Du får enkelt tilgang alle dine applikasjonene i ditt personlige skrivebord enten det er E-post, økonomisystem, Office eller andre bedriftsspesifikke programmer. Provendo blir da ditt kontaktpunkt for alle dine applikasjoner. Provendo sine dedikerte medarbeidere har lang erfaring med drift av ulike forretningsapplikasjoner og samarbeider daglig med en rekke leverandører i markedet. Tjenesten er integrert med Office 365 og synkronisering av filer til PC, Mac, mobil eller nettbrett.

1

Kommunkasjon

Provendo hjelper deg med å opprettholde digital kontakt med både kollegaer og kunder. Vi har telefoniløsninger som kan tilpasses din bedrift. Få suveren dekning og gode priser. Hos oss får du også markedsledende løsninger for videokonferanse og chat. Vi har alle verktøy du trenger og vi hjelper deg selvsagt med oppsett. Alt du trenger for enkel og god kommunikasjon med dine kontakter.

2

Sikkerhet

Provendo har gode verktøy og rutiner for å minimere risikoen for uønskede hendelser. Fra tjenester som avdekker sårbarheter, til tjenester som beskytter deg mot hacker angrep.

Provendo tilbyr følgende sikkerhetstjenester: Brannmur, sikkerhetskopiering, antivirus, automatisk oppdatering av programvare, VPN, flerfaktor-autentisering (MFA), design og implementering av løsninger, drift av dine virksomhetskritiske applikasjoner, fysisk plassering av vår skyplatform i våre egne, sikre datasentre i Norge og preventive tiltak for å beskytte mot fremtidige trusler.

VI DIGITALISERER DIN BEDRIFT

Kontakt oss idag, så hjelper vi deg!

Kontakt oss

Ønsker du å bestille en av våre produkter eller tjenester? Eller ønsker du å få mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss.

Telefon: 35 49 99 90 / E-post: post@provendo.no