Hvorfor du bør velge Sky Premium

Med våre skytjenester får du en komplett IT pakke til en fast månedlig pris. Med Sky Premium har du alt av nødvendig programvare, samarbeids- og samhandlingsverktøy for enkel kommunikasjon og arbeidsflyt, deling og lagring i skyen, backup og sikring av dine systemer og data, samt fri brukerstøtte og drift. Du får alle nødvendige produkter og tjenester inkludert, slik at du får en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

Sky Premium

En komplett og moderne IT-løsning til fast pris! Du får alle programmene du kjenner med Microsofts Premium-lisens, vi sørger for at maskinvaren din er operativ, oppdatert og trygg. Med brukerstøtte fra våre egne kompetente konsulenter inkludert i prisen kan du være trygg på at du får hjelp når du trenger det og at sikkerheten er ivaretatt.

Veil. 960,-

840,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Inkludert i Sky Premium:

Microsoft 365 Premium

Microsoft 365 er standard i alle våre skypakker. Med Microsoft 365 får du tilgang til alle de kjente Office produktene,  som blant annet MS Word, MS Excel og MS Powerpoint. Alt arbeid gjøres i skyen og det gjør det lettere både å samarbeide, få tilgang fra alle enheter, og oppbevare viktige dokumenter på en sikker måte. Pakken inneholder mange nyttige verktøy for å sikre smart samarbeid.

Sikkerhetskopi

Mange bedrifter rammes av alvorlige driftsstans. Nedetid og tap av vital data kan medføre store tap. Provendo leverer skybasert backup som til enhver tid sikrer data i din virksomhet. Med sikkerhetskopi har du alltid en kopi av din data og du slipper å bekymre deg for tap av vital data. Vi garanterer kort nedetid. Våre sikkerhetskopitjenester og våre rutiner sørger sikker gjenoppretting av data og informasjon.

Fri brukerstøtte og drift

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Reduser driftskostnadene på PC parken og øk sikkerheten. Provendo påtar seg driftsansvaret for hele eller deler av IT-systemet i deres bedrift og sørger for oppdateringer, vedlikehold, overvåkning, brukerstøtte og dokumentasjon. Vi kartlegger og tilpasser individuelle avtaler som best passer bedriftens behov, ønsker og budsjett.

Med brukerstøtte- og driftsavtale fra Provendo sørger vi for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid!

Sikkerhetspakke

I våre skytjenester får du de nødvendige verktøy og rutiner for å minimere risikoen for uønskede hendelser. Fra tjenester som avdekker sårbarheter, til tjenester som beskytter deg mot hacker angrep. Vi har høy kompetanse og fokuserer på personlig oppfølging og rådgivning. Du skal alltid føle deg trygg på at din bedrifts sikkerhet er ivaretatt.

PC drift

Med PC Drift kan vi hjelpe deg med å administrere dine PC’er, enheter og lisenser. Vi automatiser vanlige rutiner som å installere oppdateringer av programvare og operativsystemer, føre statistikk på bruk av programvare og enheter, sikkerhet, enhetsbegrensninger, med mer. Med PC Drift sørger vi for full kontroll og oversikt over dine enheter og din data.

Skrivebord i skyen (valgfritt i Sky Premium)

Samle alle bedriftens applikasjoner og data på et sted. Med server hos Provendo får alle i bedriften tilgang til det de trenger, når de trenger, fra den enheten de trenger det. Dere får tilgang til alle programmer fra alle enheter som PC, Mac, mobil og nettbrett.

Det er mange fordeler med Sky Premium

Les mer om innhold i Sky Premium og om hvordan du kan dra nytte av alle funksjoner og tjenester i din skypakke.

Relaterte saker

Skytjenester - alt du trenger i en pakke. Enkelt og forutsigbart.

Provendo - ALT INKLUDERT. Komplett IT, alt inkludert!, til en fast pris.

Skytjenester - Provendo gir deg hele bedriftens IT behov i en pakke.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.