Beskyttelse og backup

Beskyttelse og backup består av tiltak og tjenester som hindrer trusler og dataangrep, samt sikrer alle dine data hvis uhellet skulle være ute, samt sikrer alle dine data slik at du er reddet hvis uhellet allikevel er ute.

Beskyttelse

Vi leverer skreddersydde verktøy, tiltak og tjenester for å hindre dataangrep mot din bedrift.

Hacking, virus, løsepengevirus, datatyveri, Phishing, industrispionasje – det er mange måter du kan bli angrepet på.

Våre løsninger og tjenester identifiserer og beskytter mot trusler og skadelig programvare, sårbare enheter og skadelige nettsider i både kryptert og ikke-kryptert trafikk. Dette forhindrer og oppdager kjente og ukjente angrep med kontinuerlig trusselinformasjon. Med “Next Generation Firewall” får du den nyeste og mest effektive teknologien for å beskytte dine data. 

Våre kompetente sikkerhetsrådgivere er til enhver tid oppdatert og kompetente. De sørger for at du alltid har løsningen som gir deg og din bedrift best mulig beskyttelse.

Ønsker du å snakke med oss om hvordan du kan beskytte din bedrift? Ta kontakt i dag!

Hvordan løsepengevirus angriper

Brannmur

Vi opplever i dag et digitalt skifte og ting skjer i et høyt tempo. Teknologien utvikler seg fort og trusselbildet endres kontinuerlig. Dette krevere ytelse! Bedrifter har ikke råd til å velge mellom sikkerhet og ytelse. Med en stadig ekspanderende angrepsflate så trenger bedrifter total sikkerhet uten at det begrenser hastighet eller kapasitet på nettverket. Med «Next Generation Firewall» får du alt dette!

Mange bedrifter har en naiv tilnærming til egen IT sikkerhet.

I 2021 var det et økende problem med dataangrep mot norske bedrifter. Dette har kostet mange bedrifter dyrt. I romjulen ble Amedia utsatt for et angrep der flere sentrale datasystemer ble satt ut av drift. Hackerne satt ut et løsepengekrav med en tydelig trussel om at sensitive dokumenter ville frigis hvis ikke løsepenger ble betalt. Denne type angrep ser man oftere og oftere og det har gått fra å være en irritasjon til en eksistensiell trussel og toppledernes største bekymring.

Også Nortura opplevde et forsøk på dataangrep i desember. De hadde tatt trusselen på alvor tidlig nok og hadde øvelse på dataangrep senest i sommer. Dermed oppdaget Norturas sikkerhetssystemer raskt mistenkelig aktivitet på serverne. Matvareprodusenten reagerte raskt og skrudde av produksjonen for å hindre skader. Dette er et godt eksempel på hvor viktig det er å ha bevissthet og forståelse rundt trusselen dataangrep gjør. Nortura sparte seg selv for nedetid, unødige kostnader og usikkerhet ved å ha de nødvendige sikkerhetssystemer oppe å gå.

Brannmur - høy ytelse i en skalerbar løsning

Våre brannmurer gir høy ytelse og total sikkerhet på tvers av hele nettverket. Brannmuren har avansert sikkerhetsteknologi som følger med på alt av programvare, brukere og innhold for å sikre mot alt av kjente og ukjente trusler. Løsningen er skalerbar og følger din bedrifts vekst.

Vi leverer bransjeledende IT-sikkerhet til bedrifter i alle størrelser. Få full oversikt og beskyttelse mot trusler. Sikkerhetsløsningene flettes dypt inn i bedriftens IT-arkitektur. Med vår brannmur får du:

Har du spørsmål rundt brannmur eller IT-sikkerhet generelt – kontakt oss gjerne!

Som eiendomsselskap er vi opptatt av sikkerhet. Det gjelder også nettverk. Vanntette skott mellom selskapene er helt nødvendig. I samarbeid med Provendo fant vi rett system for oss. Løsningen er spot on. Provendo administrer systemet og sikkerheten er ivaretatt.

Tore Løberg – Lundetangen Kontorpark AS

Backup

Redder din bedrift hvis uhellet skulle være ute.

Mange bedrifter rammes av dataangrep og alvorlige driftsstans. Nedetid og tap av vital data kan medføre store tap. Provendo leverer skybasert backup som til enhver tid sikrer all data i din virksomhet. Med backup har du alltid en kopi av din data og du slipper å bekymre deg for tap av sensitiv og vital data. Vi garanterer kort nedetid. Våre backuptjenester og våre rutiner sørger sikker gjenoppretting av data og informasjon.

Backup av Office 365
Du får ubegrenset backup av e-post, dokumenter og filer for alle dine brukere i Office 365.

Ønsker du å snakke med oss om backup av din bedrift? Ta kontakt i dag!

Hvorfor bør din bedrift ha backup?

1. UHELL
En bruker kan ved en feiltagelse slette en fil eller en mappe. Mange timers arbeid kan dermed være tapt.

2. UTGÅENDE MASKINVARE
Alt av teknisk utstyr har en levetid. Man vet aldri når en PC, server eller lignende plutselig stopper å fungere.

3. TRUSLER
Løsepengevirus er noe som ofte benyttes av svindlere. De kommer seg inn på en maskin og krypterer innholdet. Svindleren kan dermed kreve løsepenger for å gi deg tilbake din egen data. Med backup kan all data legges tilbake og svindleren har tapt.

Du får backup inkludert i alle våre skypakker.

Totalen gir trygghet og stabilitet for din bedrift

I ett konstant skiftende miljø er det vanskelig å holde seg sikret og oppdatert. Hackere og virus finner seg stadig nye veier inn i bedrifter systemer og sensitive data. 100% sikker vil man aldri kunne bli. Men med en oppdatert brannmur har man gjort mye for å sikre seg mot dataangrep. Hvis man i tillegg har god backup av alle bedriftens filer og systemer, så kan man alltid redde seg selv hvis uhellet allikevel skulle være ute.

Med disse to tiltakene på plass så er din bedrift godt sikret.

Relaterte saker

Høyrisiko å blande arbeid og fritid på bedriftens IT-utstyr

Vært uheldig og trykket på en link med virus?

Skybasert backup - sikrer all data i din virksomhet.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.