Enkel og problemfri flytting

Det er på ingen måte komplisert eller farlig å flytte din IT til oss. Provendo hjelper deg med HELE prosessen. Alt fra teknologistrategi, til arkitektur og de rette verktøyene for implementering av skyløsningen. Vi sørger for at flytteprosessen går enkelt og problemfritt.

Å bytte IT-leverandør er enklere enn du tror

Å gjøre endringer i IT systemene sine er noe mange bedrifter vegrer seg for. Dette er en ubegrunnet frykt som ofte bunner i manglende forståelse og en tanke om at IT er veldig komplisert. For oss er dette på ingen måte komplisert. Vi sørger for at flytteprosessen går enkelt og problemfritt. 

Planlegging og implementering av IT løsninger har vi god erfaring med. Vi har gode rutiner, systemer og prosesser som gjør at dette er både enkelt og trygt. Og best av alt – vi gjør alt for deg. Alt fra teknologistrategi, til arkitektur og de rette verktøyene for implementering av skyløsningen. Vi setter opp alt og klargjør maskinvare og gir nødvendig opplæring. 

Våre konsulenter har lang erfaring med migrering av kunder. De har god kontroll på prosjektplanlegging og koordinering, med både kunder og tredjeparts leverandører. Vi sørger alltid for god dialog og konkrete planer, som er enkle å forholde seg til. For oss er det viktig at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt i hele flytteprosessen. Vi er alltid tilgjengelig for spørsmål underveis og vi sørger for at prosessen går uten forstyrrelser og nedetid for din bedrift. Du får også hjelp med å ta i bruk de nye løsningene og vi legger til rette for en god digital endringsprosess. 

Etter flytting sørger vi også for at dine ressurser alltid holdes sikret og at dine data er godt beskyttet. Å flytte din bedrift opp i skyen gjør hverdagen enklere for deg. Du kan dermed bare nyte en ny og trygg tjeneste, som fungerer hver gang.

Ønsker du å vite mer om flytting av IT-tjenester, ta kontakt.

Onboardingsprosess av nye kunder

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.