Vi hjelper deg opp i skyen - enkelt og bekymringsløst!

Ryddig, forutsigbart og til faste lave priser hver måned!

FEIL!

Det er på ingen måte komplisert eller farlig å flytte opp i skyen. Provendo hjelper deg med HELE prosessen. Alt fra teknologistrategi, til arkitektur og de rette verktøyene for implementering av skyløsningen. Vi sørger for at flytteprosessen går raskt og problemfritt.

Våre konsulenter har lang erfaring med migrering av kunder. De har god kontroll på prosjektplanlegging og koordinering, med både kunder og tredjeparts leverandører. Du får hjelp med å ta i bruk de nye løsningene og vi legger til rette for en god digital endringsprosess. Etter flytting sørger vi også for at dine ressurser alltid holdes sikret og at dine data er godt beskyttet.

Å flytte din bedrift opp i skyen gjør hverdagen enklere for deg.

Personlig support

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring med skybasert drift og er til stede med personlig support når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt og er selve kjernen i en god skyreise.

Vi sørger for at du føler deg 100% trygg i hele prosessen fra migrering til skyen, til den daglige driften. Med vår lokale forankring er vi aldri langt unna hvis du trenger oss.

Ulike ansatte, ulike behov. Med Provendo Sky-pakker får du valgfrihet. Du kan velge den pakken som er best tilpasset hver enkelt ansatt. Det er fleksibelt og du betaler ikke for mer enn du må. 

7 gode grunner til å flytte opp i skyen

1. Fremtidsrettet

Stadig flere bedrifter flytter sine forretningsprosesser opp i skyen. Alle de store programvareleverandørene satser på skytjenester fremover. Nye spennende tjenester og løsninger i skyen dukker opp hele tiden. Vi har bare sett starten. For å utnytte de mulighetene som ligger i nåtidens nyeste teknologi, og fremtidens teknologi, er det en stor fordel å ha fullt integrerte systemer i skyen.

2. Fleksibilitet og kostnadskontroll

Du har kun en månedlig sum å forholde deg til, og kan enkelt tilpasse etter behov. Du slipper å binde deg opp til store forhåndsinvesteringer. Du kan enkelt legge til ny funksjonalitet for å tilpasse deg etter nye behov og ønsker. Fleksibilitet er en stor fordel i dagens stadig endrende forretningslandskap.

3. Ingen oppgraderinger og vedlikehold

Du får en profesjonell aktør tar seg av alt av oppdateringer og vedlikehold. Det gjøres jevnlige oppdateringer av både programvare og sikkerhet. Alt samkjøres, slik at du ikke opplever problemer med inkompatible versjoner. Alt vedlikehold blir gjort fra leverandør. Enkelt og bekymringsløst for deg.

4. Du kan jobbe hvor som helst, når som helst

I dag jobber vi mer variert enn tidligere. Hjemmekontor, på hytta, på toget og så videre. Med forretningssystemer i skyen har du tilgang til alt av systemer og filer så lenge du har internett-tilgang. Sikkerheten ivaretas uavhengig av hvor du jobber fra og på hvilken enhet. Ansatte får dermed en mer fleksibel jobb-hverdag og kan legge opp arbeidsdagen mer etter eget behov – uten at det går ut over produktiviteten.

5. Enklere samarbeid og kontroll på dokumenter

Med nettskytjenester har dine ansatte tilgang til, og kan redigere og dele, dokumenter når som helst og fra hvor som helst. Alt er oppdatert i sanntid, og alle har til enhver tid full oversikt over og innsyn i felles oppgaver og samarbeidsprosjekter. Skybaserte applikasjoner gjør det enklere for dine ansatte å ha en sømløs workflow.

6. Bedre sikkerhet

Dersom programmer ligger lagret på lokale servere, og filer ligger lagret på lokale PCer eller servere, så utgjør det en sikkerhetsrisiko. Bærbare PC-er som havner på avveie eller blir stjålet, er et alvorlig problem i næringslivet. Det å miste sensitiv data er noe av det verste som kan skje en bedrift. Med skytjenester er du sikret i tilfelle uhellet er ute. Dataene dine ligger trygt lagret i skyen, så har du tilgang til dem uavhengig av hva som skjer med datamaskinen din. Du har en profesjonell aktør som alltid ivaretar din sikkerhet.

7. Ingen store oppstartsinvesteringer

Med skytjenester betaler du kun en månedlig abonnementsavgift. Du slipper også å investere i maskinvarepark og intern programvare. Skyløsninger er også kostnadsbesparende fordi bedriften får mindre behov for stor prosessorkraft og mye lagringskapasitet. Alt dette gjøres i datasentre, og ikke på din lokale datamaskin.

Sky Basis

290,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Standard

490,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Premium

790,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Sky Skrivebord

990,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.