Nettverksløsninger

Provendo leverer nettverksløsninger i alle størrelser og utførelser, fra enkle trådløse gjestenett til kostnadseffektive og skalerbare bredbåndsnett.

Trenger du en solid, fleksibel og skalerbar nettverksløsning kan vi hjelpe deg.

billionphotos-1213182-1024x704 copy

Bredbånd

Fiber som bærer av internett er den beste plattformen for datakommunikasjon.

Med fiber internettaksess overføres data med lysets hastighet. Vi tilbyr kundene nærmest ubegrenset hastighet, uansett hvor stor mengde data som overføres. Slik kan moderne bedrifter møte kundenes høye krav til oppetid, kapasitet og lav forsinkelse, og de ansatte kan jobbe mer effektivt med bedriftens nettjenester.

Datakommunikasjon er virksomhetskritisk for både privat og offentlig sektor. Derfor er det viktig at Provendo som leverandør også kan tilby fiber igjennom de beste og mest driftssikre tilbydere som finnes i Norge.

Trådløst nettverk

Trådløst nett har aldri vært enklere!

Skjermbilde 2019-08-28 kl. 14.13.24

Provendo sin trådløse nettverksløsning er en ideell løsning for et kostnadseffektivt og funksjonelt trådløst nett, med høy ytelse og lang rekkevidde.

Høy ytelse med fokus på sikkerhet

Administrasjon av det trådløse nettet gjøres fra Provendo sin sky via webgrensesnitt. 

Om det skulle bli nødvendig å utvide det trådløse nettet, så kan det enkelt utvides med flere punkter, som da blir en del av eksisterende nettet med samme navn og passord.

Untitled-1

Med mulighet for:

WiFi Tale

WiFi Tale

Med WiFi Tale kan du og kollegene din ringe og sende SMS over det trådløse nettet, og er perfekt hvis innendørsdekningen på kontoret eller hjemme ikke er så optimal.

Noen ganger kan vi oppleve dårlig dekning eller hakkete samtalekvalitet innendørs. Tykke murvegger og isolerte vinduer kan sperre for dekningen, men med WiFi Tale er dette historie! Med WiFi Tale trenger du ikke mobildekning for å ringe eller SMS, men du bruker det trådløse nettverket. Du ringer og sender SMS på helt vanlig måte – du trenger ingen app!

WiFi Tale gir deg disse fordelene:

Hvem kan få WiFi Tale, og hvordan?

Du må ha en telefon som støtter WiFi Tale, og sørge for at du har oppdatert til siste versjon av operativsystemet.

Utmerket dekning overalt!

Vi sørger for at du har god dekning i hele bygget, slik at telefonsamtalene fungerer utmerket overalt.

Ved dårlig dekning i bygningen kan det være behov for flere trådløse aksesspunkter. Vi setter opp og sørger for at bygningen får optimal dekning overalt. Dette gjør at du kan bevege deg fritt mens du snakker i telefonen, uten å bekymre deg for dårlig dekning.

Kontakt oss, så hjelper vi deg i gang.

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.