Vi hjelper deg opp i skyen!

Det er enkelt, forutsigbart og til faste lave priser!

FAST MEDLEMSTILBUD!

HALV PRIS PÅ ETABLERING!

Skytjenester

Provendo gir deg hele bedriftens IT behov i en pakke. Med skytjenester fra Provendo samles tjenester fra blant annet Micosofft 365 med epost, filhåndtering og samhandlings verktøy, sammen med backup, antivirus, brukerstøtte og PC drift. Du kan også enkelt få tilgang til alle dine applikasjoner i ditt personlige skrivebord, enten det er epost, økonomisystem, Office eller andre bedriftsspesifikke programmer.
 
Provendo blir da ditt kontaktpunkt for alle dine applikasjoner. Provendo sine dedikerte medarbeidere har lang erfaring med drift av PC’er, nettverk og ulike forretningsapplikasjoner.

Sky Premium

En komplett og moderne IT-løsning til fast pris! Du får alle programmene du kjenner med Microsofts Premium-lisens, vi sørger for at maskinvaren din er operativ, oppdatert og trygg. Med brukerstøtte fra våre egne kompetente konsulenter inkludert i prisen kan du være trygg på at du får hjelp når du trenger det og at sikkerheten er ivaretatt.

Veil. 960,-

840,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Support er INKLUDERT!

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring med skybasert drift og er til stede med personlig support når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt og er selve kjernen i en god skyreise.

Vi sørger for at du føler deg 100% trygg i hele prosessen fra migrering til skyen, til den daglige driften. Med vår lokale forankring er vi aldri langt unna hvis du trenger oss.

Hos oss er support inkludert i den månedlige prisen. 

Bestill i dag og få HALV PRIS PÅ ETABLERING!

Vil du ha din bedrift opp i skyen?

HALV PRIS PÅ ETABLERING!

Sikkerhetskopi

Verdi:

99,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Mange bedrifter rammes av alvorlige driftsstans. Nedetid og tap av vital data kan medføre store tap. Provendo leverer skybasert backup som til enhver tid sikrer data i din virksomhet. Med sikkerhetskopi har du alltid en kopi av din data og du slipper å bekymre deg for tap av vital data. Vi garanterer kort nedetid. Våre sikkerhetskopitjenester og våre rutiner sørger sikker gjenoppretting av data og informasjon.

Full brukerstøtte

Verdi:

450,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Reduser driftskostnadene på PC parken og øk sikkerheten. Med support- og driftsavtale fra Provendo sørger vi for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid.
 
Vi supporterer alt av innhold i din skypakke.
 
For komplett oversikt over vilkår:

Sikkerhetspakke

Verdi:

99,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Vi leverer markedsledende sikkerhetsløsninger som aktivt og døgnkontinuerlig overvåkes og oppdateres av virusdatabaser. Vår driftsavdeling sørger for at din sikkerhet til enhver tid er ivaretatt.

PC drift med antivirus

Verdi:

218,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Med PC Drift med antivirus kan vi hjelpe deg med å administrere dine PC’er, enheter og lisenser. Vi automatiser vanlige rutiner som å installere oppdateringer av programvare og operativsystemer, føre statistikk på bruk av programvare og enheter, enhetsbegrensninger, med mer. Med PC Drift sørger vi for full kontroll og oversikt over dine enheter og din data.

Vi leverer markedsledende sikkerhetsløsninger som aktivt og døgnkontinuerlig overvåkes og oppdateres av virusdatabaser. Vår driftsavdeling sørger for at din sikkerhet til enhver tid er ivaretatt.

Skrivebord i skyen

Verdi:

305,-

Pr. bruker pr. mnd. eks. mva.

Samle alle bedriftens applikasjoner og data på et sted. Med server hos Provendo får alle i bedriften tilgang til det de trenger, når de trenger, fra den enheten de trenger det. Dere får tilgang til alle programmer fra alle enheter som PC, Mac, mobil og nettbrett.