Vi hjelper deg opp i skyen!

Det er enkelt, forutsigbart og til faste lave priser!

FAST MEDLEMSTILBUD!

HALV PRIS PÅ ETABLERING!

Skypakker

Provendo gir deg hele bedriftens IT behov i en pakke. Med skypakker fra Provendo samles tjenester fra blant annet Micosofft 365 med epost, filhåndtering og samhandlings verktøy, sammen med backup, antivirus, brukerstøtte og PC drift. Du kan også enkelt få tilgang til alle dine applikasjoner i ditt personlige skrivebord, enten det er epost, økonomisystem, Office eller andre bedriftsspesifikke programmer.
 
Provendo blir da ditt kontaktpunkt for alle dine applikasjoner. Provendo sine dedikerte medarbeidere har lang erfaring med drift av PC’er, nettverk og ulike forretningsapplikasjoner.
Support er INKLUDERT i alle våre skypakker!

Vi er opptatt av å kjenne kundene våre og for oss er alle kunder er like viktige – uavhengig av størrelse. Våre konsulenter har lang erfaring med skybasert drift og er til stede med personlig support når du trenger det. Personlig oppfølging er noe vi setter svært høyt og er selve kjernen i en god skyreise.

Vi sørger for at du føler deg 100% trygg i hele prosessen fra migrering til skyen, til den daglige driften. Med vår lokale forankring er vi aldri langt unna hvis du trenger oss.

Hos oss er support inkludert i den månedlige prisen. 

Bestill i dag og få HALV PRIS PÅ ETABLERING!

Ulike ansatte, ulike behov. Med Provendo Sky-pakker får du valgfrihet. Du kan velge den pakken som er best tilpasset hver enkelt ansatt. Det er fleksibelt og du betaler ikke for mer enn du må. 

Vil du ha din bedrift opp i skyen?

HALV PRIS PÅ ETABLERING!