Provendo har ManageEngine agentur i Norge

ManageEngine er et svært nyttig verktøy for overvåkning, kontroll og styring av enheter og systemer i bedriften. Provendo har agentur på ManageEngine i Norge. Dette er noe vi er veldig stolte av og som er et satsingsområde for oss. Vi har allerede flere kunder som bruker og er fornøyd med løsningene. Du får ManageEngine i flere av våre skypakker.

Full kontroll over alle enheter og systemer med Desktop Central

Sikkerhetsstyring av alle flater – desktop, mobil og nettleser. Administrer, kontroller og sikre serverne, stasjonære PC’er, bærbare datamaskiner, mobile enheter og nettlesere.

Endpoint Central (tidligere Desktop Central) er en administrerings-, styrings- og sikkerhetsløsning som hjelper til med å administrere servere, bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett fra en sentral plassering. Det er en moderne versjon av skrivebordsadministrasjon som kan skaleres i henhold til organisasjonens behov.

Endpoint Central utvider en tradisjonell skrivebordsadministrasjonstjeneste, og tilbyr mer dybde og tilpasning. Den automatiserer vanlige administrasjonsrutiner som å installere patcher, distribuere programvare, bildebehandling og distribuere OS. I tillegg lar den deg også administrere brukere og programvarelisenser, overvåke programvarebruksstatistikk, administrere USB-enhetsbruk, ta kontroll over eksterne skrivebord og mer.

Som skrivebordsadministrator støtter Endpoint Central operativsystemene Windows, Mac og Linux. Administrer de mobile enhetene dine for å distribuere profiler og retningslinjer, konfigurer enheter for Wifi, VPN, e-postkontoer osv. Legg til begrensninger på app-installasjoner, kamerabruk, nettleser og sikre enhetene dine ved å aktivere passord, fjernlås/sletting osv. Administrer alle dine iOS, Android og Windows smarttelefoner og nettbrett fra én enkelt konsoll.

Ønsker du å snakke med oss om ManageEngine. Ta kontakt i dag!

ManageEngine OpManager, den pålitelige programvaren for nettverksovervåking.

Bedrifter er avhengige av nettverk for alle operasjoner. Derfor er nettverksovervåking veldig viktig for enhver virksomhet. I dag spenner nettverk globalt og har flere koblinger mellom geografisk atskilte datasentre, offentlige og private skyer. Dette skaper mangfoldige utfordringer i nettverksadministrasjon. Nettverksadministratorer må være mer proaktive og smidige i å overvåke nettverksytelsen. Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort.

Vi introduserer ManageEngine OpManager, en brukervennlig og rimelig nettverksovervåkingsløsning. Den overvåker nettverksenheter som rutere, brytere, brannmurer, belastningsbalansører, trådløse LAN-kontrollere, servere, skrivere, lagringsenheter og alt som har en IP og er koblet til nettverket. OpManager overvåker kontinuerlig nettverket og gir en dyp synlighet og kontroll over det. Ved en feil, kan du enkelt oppdage årsaken og eliminere den før operasjoner blir berørt.

Les mer om ManageEngine.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.