Jobbe fra hytta

Med mobilt bredbånd fra ice kan du det! Vi er stolte over å tilby våre kunder overlegen arealdekning, og med Mobilt Bredbånd tar du med deg internett der du er. Enten du er på jakt etter internett hjemme, på hytta, i seilbåten eller til bilen, føler vi oss trygge på at du vil finne et abonnement som passer akkurat deg. Hos oss kan du velge abonnement fra 8 GB til 300 GB. Prøv oss helt uten risiko, for vi har 30 dagers åpent kjøp! Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Men husk å ta litt fri også da 😎

30 dagers åpent kjøp

Unik arealdekning og svært god tjeneste de fleste steder, både i by og land, er ikke ensbetydende med optimal dekning overalt! Derfor har vi 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Eventuelle returkostnader dekkes av kunden.

Data Rollover

Hvorfor betale for data du ikke bruker? Data Rollover betyr at ubrukt data følger automatisk med til neste måned, slik at du ikke mister det du allerede har betalt for. Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på abonnementet ditt.

Enkel løsning

Vårt mobile bredbånd er uten tvil en av markedets enkleste løsninger. Våre 4G-routere krever ingen installasjon, man bare slår dem på og kobler seg til.

Dekning

Ice har dekning i hele 75 prosent av landarealet i Norge. Det er 450-frekvensen vår som gjør dette mulig samt vår oppgraderte 4G teknologi. Dette gir høyere hastigheter (inntil 50 Mbit/s) og en enda bedre kundeopplevelse.

Ingen overfakturering

Du betaler ikke mer ved overforbruk og dermed får du heller ingen ubehagelige overraskelser på fakturaen.

Inkl. forbruk i Skandinavia

Mange er avhengig av å kunne være på nett overalt og til enhver tid. Med mobilt bredbånd fra oss kan du surfe i hele Skandinavia uten ekstra kostnad.

ben-kolde-xdLXPic3Wfk-unsplash

SUVEREN DEKNING!

Nordens beste på mobildata

Ice har de siste årene investert stort i et nytt norsk mobilnett. Mobilnettet som vi har valgt å kalle ice+ dekker nå 91% av alle mobilkunder i Norge, og er i januar 2019 kåret til Nordens beste på mobildata. Du kan dermed trygt dra til fjells uten å bekymre deg for at de viktige samtalene ikke når frem. Utenfor våre egne dekningsområder leier vi dekning hos Telia.

Kontakt oss

Ønsker du å bestille en av våre produkter eller tjenester? Eller ønsker du å få mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss.

Telefon: 35 49 99 90 / E-post: post@provendo.no