Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central, eller «BC», er en moderne forretningsløsning som bidrar til effektiv håndtering av ordre, innkjøp, lager, produksjon, prosjekt, økonomi og mer. Dette omtales gjerne som en ERP-løsning, Enterprise Resource Planning. Dette er tidligere Navision, som har vært og er fortsatt et av de mest utbredte ERP-løsningene på markedet med over 1 million brukere på verdensbasis. I 2018 lanserte Microsoft sin første offisielle skybaserte versjon som fikk navnet Dynamics 365 Business Central. I løsningen ble app-butikken «Appsource» tilknyttet, og løsningen fikk dermed sitt app-økosystem.

En ERP plattform hjelper deg med produksjonsplanlegging, bestille de riktige varene tidsnok og ellers minne deg på oppgaver som må løses slik at maskineriet holdes i gang. Løsningen egner seg like godt for produksjonsbedrifter, vare- og logistikkbedrifter og prosjektbasert virksomhet. Microsoft Dynamics 365 Business Central kan også benyttes som et helt vanlig økonomisystem. 

Moduler, bransjetilpasninger og tilgang til apper via app-butikken Appsource gjør løsningen moderne, fleksibel og har en høy grad av innovasjonstakt. Løsningen er skybasert og kan håndteres både via mobiltelefon, nettbrett og PC. Skybasert drift er i seg selv en viktig forutsetning da det tar ned forvaltningskostnader og gir løpende oppgraderinger.

Business Central leveres med grunnfunksjonalitet som du vil finne i de fleste økonomisystemer og enkle ERP-løsninger (illustrert med de mørkeblå boksene). Man betaler bare en månedlig lisenspris per bruker. Deretter kan man bygge på utvidet funksjonalitet i app-butikken, her vist ved de lyseblå boksene. Til slutt kan du gjøre egne tilpasninger og integrere løsningen med de fleste andre systemer. Det er også en meget høy kompatibilitet mot øvrige Microsoft-produkter, som for eksempel Outlook, Teams, Power BI, Salgsstøtte osv.

Figur: Business Central leveres med standardmoduler (mørkeblå felter), men kan utvides med app-tillegg (de lyse feltene). I tillegg kan en legge til egen programmering og integrasjoner mot andre systemer.

Selv om plattformen i seg selv er moderne og fremtidsrettet, så er prosessene og oppbyggingen testet og benyttet i lang tid. Dette er derfor en plattform du kan stole på.

 

Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om mulighetene i Business Central.

Aktuelt for flere bransjer

Engroshandel

I varehandel er sporing og effektivitet viktig. Vi skreddersyr løsninger som gir din virksomhet kontroll og effektivitet i din virksomhet.​

Retail

Vi tilbyr butikkdataløsninger, både for enkeltbutikker og større butikkjeder. Vi tilbyr også bistand til å sette opp din nettbutikk.​

Industri

Dynamics 365 støtter industribedrifter i alle prosesser; produksjonsplanlegging, produksjon, prosjektregnskap, lager/vareflyt, salg og markedsføring.​

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.