Skytjenester – alt du trenger i en pakke

Programvare, samarbeid, kommunikasjon, deling og lagring i skyen

De aller fleste arbeidsplasser har behov for en del standard programvare og tjenester for å få gjort jobben sin. Dette er alt fra Microsoft Office programmene, til Teams, e-post, skylagring med mer. Som standard i alle våre skypakker så får du Microsoft 365. I Microsoft 365 får du alle de nødvendige programmene til ditt kontor.

Microsoft 365

Microsoft 365 er standard i alle våre skypakker. Med Microsoft 365 får du tilgang til alle de kjente Office produktene,  som blant annet MS Word, MS Excel og MS Powerpoint. Alt arbeid gjøres i skyen og det gjør det lettere både å samarbeide, få tilgang fra alle enheter, og oppbevare viktige dokumenter på en sikker måte. Pakken inneholder mange nyttige verktøy for å sikre smart samarbeid.

  • Teams
  • Sharepoint
  • OneDrive
  • Bookings
  • ToDo
  • Planner
  • med mer.

Epost

Profesjonell e-post med 50 Gb lagringsplass og spamfilter. Moderne markedsledende e-postløsning med kalender og kontakter som enkelt deles internt i bedrifter.

I alle skypakker så er en e-postkonto i Outlook inkludert. Her får du alt av mail, pluss kalender som synkroniseres opp mot andre applikasjoner som for eksempel Microsoft Teams og Microsoft Bookings. Full kontroll på all kommunikasjon og alle dine møter. Mailen blir klargjort og satt opp med spamfilter.

Beskyttelse og backup

I våre skytjenester får du de nødvendige verktøy og rutiner for å minimere risikoen for uønskede hendelser. Fra tjenester som avdekker sårbarheter, til tjenester som beskytter deg mot hacker angrep. Vi har høy kompetanse og fokuserer på personlig oppfølging og rådgivning. Du skal alltid føle deg trygg på at din bedrifts sikkerhet er ivaretatt.

Med våre skypakker er du sikret i alle ledd. Med antivirus, backup av all data og alle systemer og kontinuerlig drift og overvåkning, så kan du være 100% sikker på at du er trygg. Vårt fokus er at du skal nyte trygge og gode tjenester, uten avbrudd eller usikkerhet.

slider provendo

Brukerstøtte og drift

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Reduser driftskostnadene på PC parken og øk sikkerheten. Provendo påtar seg driftsansvaret for hele eller deler av IT-systemet i deres bedrift og sørger for oppdateringer, vedlikehold, overvåkning, brukerstøtte og dokumentasjon. Vi kartlegger og tilpasser individuelle avtaler som best passer bedriftens behov, ønsker og budsjett.

Med brukerstøtte- og driftsavtale fra Provendo sørger vi for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid!

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin