Beskyttelse og backup

Beskyttelse

Hacking, virus, løsepengevirus, datatyveri, Phishing, industrispionasje – det er mange måter du kan bli angrepet på.

Våre løsninger og tjenester identifiserer og beskytter mot trusler og skadelig programvare, sårbare enheter og skadelige nettsider i både kryptert og ikke-kryptert trafikk. Dette forhindrer og oppdager kjente og ukjente angrep med kontinuerlig trusselinformasjon. Med “Next Generation Firewall” får du den nyeste og mest effektive teknologien for å beskytte dine data.

Brannmur

Vi opplever i dag et digitalt skifte og ting skjer i et høyt tempo. Teknologien utvikler seg fort og trusselbildet endres kontinuerlig. Dette krevere ytelse! Bedrifter har ikke råd til å velge mellom sikkerhet og ytelse. Med en stadig ekspanderende angrepsflate så trenger bedrifter total sikkerhet uten at det begrenser hastighet eller kapasitet på nettverket. Med «Next Generation Firewall» får du alt dette!

Mange bedrifter har en naiv tilnærming til egen IT sikkerhet

I 2021 var det et økende problem med dataangrep mot norske bedrifter. Dette har kostet mange bedrifter dyrt. I romjulen ble Amedia utsatt for et angrep der flere sentrale datasystemer ble satt ut av drift. Hackerne satt ut et løsepengekrav med en tydelig trussel om at sensitive dokumenter ville frigis hvis ikke løsepenger ble betalt. Denne type angrep ser man oftere og oftere og det har gått fra å være en irritasjon til en eksistensiell trussel og toppledernes største bekymring.

Også Nortura opplevde et forsøk på dataangrep i desember. De hadde tatt trusselen på alvor tidlig nok og hadde øvelse på dataangrep senest i sommer. Dermed oppdaget Norturas sikkerhetssystemer raskt mistenkelig aktivitet på serverne. Matvareprodusenten reagerte raskt og skrudde av produksjonen for å hindre skader. Dette er et godt eksempel på hvor viktig det er å ha bevissthet og forståelse rundt trusselen dataangrep gjør. Nortura sparte seg selv for nedetid, unødige kostnader og usikkerhet ved å ha de nødvendige sikkerhetssystemer oppe å gå.

Backup

Mange bedrifter rammes av dataangrep og alvorlige driftsstans. Nedetid og tap av vital data kan medføre store tap. Provendo leverer skybasert backup som til enhver tid sikrer all data i din virksomhet. Med backup har du alltid en kopi av din data og du slipper å bekymre deg for tap av sensitiv og vital data. Vi garanterer kort nedetid. Våre backuptjenester og våre rutiner sørger sikker gjenoppretting av data og informasjon.

Totalen gir trygghet og stabilitet for din bedrift

I ett konstant skiftende miljø er det vanskelig å holde seg sikret og oppdatert. Hackere og virus finner seg stadig nye veier inn i bedrifter systemer og sensitive data. 100% sikker vil man aldri kunne bli. Men med en oppdatert brannmur har man gjort mye for å sikre seg mot dataangrep. Hvis man i tillegg har god backup av alle bedriftens filer og systemer, så kan man alltid redde seg selv hvis uhellet allikevel skulle være ute.

Med disse to tiltakene på plass så er din bedrift godt sikret.

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin