Vaktløsning

Vakttjenesten vår sørger for rask og effektiv service når du trenger det mest

Vakttjenesten vår er en essensiell tjeneste som bidrar til vår kontinuerlige støtte til våre kunder. Denne tjenesten er en viktig del av vår forpliktelse til å tilby uavbrutt støtte, sikkerhet og hjelp til brukere med skypakker fra Provendo.

Bemannet vakttelefon

Vår vakttelefon er bemannet fra klokken 07.00 til 23.00, hver eneste dag. Dette inkluderer helger, ferier, og helligdager hele året. Vi skal være tilgjengelige om systemene vi leverer ikke er det. Slik er det også i vår felles interesse at vi leverer solide og robuste løsninger. Det betyr at uansett når du måtte støte på et problem eller ha et presserende behov, så er vårt team kun en telefonsamtale unna.

Vaktutrykninger i 2023

I løpet av det siste året har vår vakttjeneste respondert på over 40 vaktutrykninger. Hver utrykning representerer en situasjon hvor vårt team raskt har måttet mobilisere for å løse uventede problemer eller gi nødvendig assistanse. Dette tallet understreker vår evne til å levere rask og effektiv service, uansett situasjonen.

Tilgjengelighet for brukere med skypakker

Vår vakttelefon er tilgjengelig for alle brukere som innehar våre skypakker. Dette sikrer at våre kunder som benytter seg av disse pakkeløsningene, kan føle seg trygge på at de har tilgang til ekstra støtte når de trenger det mest. Det er en tilleggsverdi vi er stolte av å kunne tilby. Det er viktig å merke seg at det påløper kostnader ved bruk av vår vakttjeneste. Dette bidrar til å dekke ressursene som kreves for å kunne tilby denne typen omgående respons og støtte.

Lagre nummeret vårt

Vi anbefaler alle våre kunder å lagre nummeret til vår vakttelefon. Ved å gjøre det, sikrer du at du raskt kan få tilgang til vår støtte når du trenger den. Forberedelse er nøkkelen til å håndtere uforutsette situasjoner effektivt. Som alltid når du oss på tlf.: 35 49 99 90

Epost-henvendelser i påskeferien

Nå som vi går inn i påskehøytiden med ferieavviklinger kan vi få en liten økning i responstiden på henvendelser via epost. 

I Provendo ønsker vi å tilby rask og effektiv service og støtte til alle våre kunder. Vår vakttjeneste er en viktig del av denne forpliktelsen. Ved å sikre at vårt team er tilgjengelig for å assistere deg nesten enhver tid på døgnet, ønsker vi å understreke vårt løfte om pålitelighet og sikkerhet.

Riktig god påske!

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin