Hvorfor bør din bedrift ha en ny og oppdatert nettside?

Din bedrifts ansikt utad – et slags digitalt visittkort

I dagens digitale verden er nettsider mer enn bare koder og bilder. De er ditt digitale ansikt utad – et avgjørende verktøy for å tiltrekke kunder og bygge tillit. La oss se hvorfor en moderne nettside er avgjørende for din bedrift.

Hvorfor bør din bedrift ha en ny og oppdatert nettside?
  • Være synlig på nett med hva du leverer og hvordan kundene kan komme i kontakt med deg. Et slags digitalt visittkort og et digitalt butikkvindu.
  • Fremstå profesjonell, seriøs og tillitsfull.
  • Med riktig design og innhold kan en nettside alene generere salg. Tenk på nettsiden som din beste selger – den er alltid tilgjengelig, alltid vennlig og alltid klar til å hjelpe.
  • Med fast lav månedlig pris så unngår du høye engangskostnader.

Synlighet og tapte muligheter

Å dukke opp i Google-søk er som å få en gullbillett til suksess. Mange små bedrifter mister kunder til konkurrenter med moderne nettsider som appellerer til søkemotorenes algoritmer og brukernes behov. Å være synlig med en oppdatert og iøyenfallende nettside er essensielt. Riktig søkemotoroptimalisering kan i tillegg hjelpe deg med å nå toppen av søkeresultatene og bli funnet av potensielle kunder.

Brukervennlighet og tillit

En moderne nettside gir ikke bare et profesjonelt og seriøst inntrykk, men bygger også tillit hos kundene. Brukervennlighet er nøkkelen til å holde på besøkende og konvertere dem til kunder. Tenk på det som å ha en velstelt butikkfasade – det gir folk en positiv opplevelse og får dem til å føle seg trygge. En treg og rotete nettside sender feil signaler og kan føre til tapte salg og tapt tillit.

Konvertering og salg

En nettside er ditt beste verktøy for å konvertere besøkende til kunder. Med riktig design og innhold kan du guide brukerne gjennom kjøpsprosessen og øke salget betydelig. Tenk på nettsiden som din beste selger – den er alltid tilgjengelig, alltid vennlig og alltid klar til å hjelpe. En moderne nettside er ikke bare for i dag – den er for fremtiden, og gir deg muligheten til å tilpasse deg endringer i markedet og vokse med virksomheten din.

Vi kan hjelpe deg!

Mange små bedrifter kvier seg for å investere i en ny nettside på grunn av høye engangskostnader. Provendo har en ekstern partner som tilbyr moderne og brukervennlige nettsider til en fast lav månedspris, slik at selv bedrifter med begrensede budsjetter kan få tilgang til profesjonelle nettsideløsninger uten å bekymre seg for store kostnader.  

Detaljer:
  • Voxe leverer webdesign og drift av nettstedet
  • Provendo leverer domene og hosting

Trykk på knappen for mer informasjon og priser.

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin