Gode, komfortable og proffe headset til kontoret

Våre headset har suveren lyd og god støydemping. Perfekt for deg som prater mye i telefonen i støyende omgivelser.

Perfekt lyd, uten forstyrrelser

Hvis du er en av de som sitter mye i telefonen i løpet av en dag så vet du at det har sine utfordringer. Mange opplever dårlig, lav og skurrete lyd i mobilen. Det kan være vanskelig å multitaske mens du må holde en mobil i hånden. Dette fører til at man forsøker å knipe mobilen fast mellom øret og skulderen for å ha hendene fri. Gjør du det i lang tid får du krampe i nakken eller så mister du mobilen i bakken. Støy er også et tilbakevendende problem. Enten det er støy fra kollegaer på kontoret, trafikk, industri, maskiner eller lignende.

Våre headset er laget for forretningsfolk som krever trådløs kommunikasjonsfrihet, strålende lydkvalitet og enestående komfort. Du får klokkeklar lyd og med en svært støydempende mikrofon stenger den effektivt ute lyd fra omgivelsene. Headsetet sitter godt fast på hodet og er komfortabelt å ha på, slik at du ikke blir plaget av headsettet selv ved lange samtaler.

Sennheiser MB Pro 1 UC ML trådløst headset

Sennheiser MB Pro 1 UC ML er et trådløst premium Bluetooth headset. Laget for forretningsfolk som krever trådløs kommunikasjonsfrihet, strålende lydkvalitet og enestående komfort. Med en svært støydempende mikrofon stenger den effektivt ute lyd fra omgivelsene. Headsettet gir den høye stemmekvaliteten som Sennheiser er kjent for. Lydvolumet justeres utfra omgivelsenes lydnivå. Batteritiden holder for opp til 15 timers taletid. Brukeren kan dermed kommunisere i HD-lyd hele arbeidsdagen. Hodebøylen og ørepute i kunstskinn er laget for best mulig komfort, slik at du ikke blir plaget av headsettet selv ved lange samtaler.

2390,-

Eks. mva.

Kontakt oss for mer info eller bestilling!

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.