Provendo lanserer blogg

Vi lanserer blogg

I Provendo driver vi både med fysiske produkter og programvare, support og drift, IT og Telekom, utvikling av nye løsninger og integrasjoner mellom eksisterende løsninger. Vi har en bredde vi er stolte av og avhengige av å ha for å være den totalleverandøren vi ønsker å være.

Men for de uinnvidde kan det være vrient å få helt taket på oss og hva vi er. Vi har erkjent at selv ikke kundene våre alltid helt forstår hva vi kan bidra med. Derfor ønsker vi å dele rausere fra vår hverdag fremover. Med det mål for øye lanserer vi nå Provendo-bloggen.

Vår ambisjon er at denne bloggen skal være en plattform som skal gi bedre innsikt i hvem vi er. Samtidig så håper vi at du skal få innsikt i de mulighetene som ny teknologi representerer og forståelse for trusler og fallgruver som nesten alltid følger med. Vi vil utforske et bredt spekter av emner, fra nyskapende programvareutvikling til de nyeste trender innen IT-teknologien. Du vil få tips og triks, aktuelle saker, oppdateringer rundt skytjenester, Microsoft 365, IT-sikkerhet, nettverk og maskinvare.

Til slutt ønsker vi at den skal være praktisk og matnyttig. Lange avhandlinger om denne ukens hype fra Silicon Valley kan du få lese om andre steder. Vi tror på nytten av praktiske tips og informative guider. Vi i Provendo skal dele vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å trives i den digitale sfæren.

Vi ser frem til å bygge et levende fellesskap av teknologiinteresserte. Gjennom våre artikler, case-studier og intervjuer, håper vi å skape en plattform som inspirerer til læring og diskusjon. Vi oppfordrer deg til å delta i samtalen ved å gi tilbakemeldinger, stille spørsmål og dele din egen innsikt.

Så følg gjerne med på våre artikler for å utforske vårt voksende bibliotek av informative artikler og begynn å dykke dypere inn i verden av informasjonsteknologi med oss.

Velkommen til Provendo-bloggen!

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin