Vi skreddersyr komplette og profesjonelle møteromsløsninger

Skreddersydd og optimalisert for ditt møterom

Vi er opptatt av å skreddersy en løsning som får det beste ut av ditt møterom og som møter din bedrifts behov. Sammen med deg kartlegger vi og finner den optimale løsningen for din bedrift. Vi skalerer og optimaliserer slik at du får den perfekte opplevelsen av nettopp ditt møterom. Du får et stabilt og driftssikkert møterom med funksjonelle systemer og verktøy. Ingen unødvendige produkter eller tjenester. Kun god lyd, skarpt bilde, stabil og rask tilkobling – som fungerer hver gang. Vi setter opp alt og gir nødvendig opplæring. 

Videokonferanse

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt. Vi leverer smarte og diskré produkter som møter alle dine behov. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Innebygget trådløs innholdsdeling lar brukerne enkelt dele fra enhetene sine uten behov for kabler. Løsningene sørger også for rask og enkel oppkobling til møtene.

Hvorfor bør du ha en proff møteromsløsning?

Videokonferanser blir mer og mer aktuelt. Men oppkoblingsproblemer, manglende teknisk kunnskap, for dårlige produkter og ustabilt nettverk er blant mange årsaker til at det digitale møterommet kan skape frustrasjon og ineffektivitet i hverdagen. 

Koronapandemien lærte oss å kommuniserer på nye måter. Når vi plutselig ikke kunne møte hverandre fysisk, så ble digitale møter og hjemmekontor løsningen. Man så også mange gode effekter av dette. Konseptet med hjemmekontor har definitivt kommet for å bli. En oppsving i effektivitet og produktivitet har gjort at mange bedrifter har holdt på løsningen med helt eller delvis hjemmekontor. Man så også at man drastisk sparer miljøet med mindre reising i forbindelse med arbeid og møter.

God lyd og bilde

For å oppnå god kommunikasjon er det viktig med god kvalitet på lyd og bilde. Våre produkter er spesialdesignet nettopp for dette formålet. Banebrytende teknologi sørger for skarpe og tydelige stemmer og utmerket bildekvalitet. Dermed blir lyd- og bildeopplevelsen er perfekt hver gang.

Det er systemene, infrastrukturen og ikke minst produkter i høy kvalitet som er avgjørende for god samhandling. Vi leverer skjermer i ulike størrelser, kamera- og høytalerplanke som gir perfekt lyd og bilde, praktisk touch skjerm for administrering av møtene, møteromsplanlegger osv. Vi har alle produktene du trenger for ett komplett møterom.

For å gjennomføre gode møter så er det essensielt å ha utmerket lyd å bilde. Våre produkter er av høy kvalitet som gir en god møteopplevelse, med krystallklar lyd og bilde.


Samhandling

For godt samarbeid i digitale møter er det viktig å kunne samhandle digitalt på flere måter. Med våre løsninger kan du dele filer, samarbeide i dokumenter, dele ideér og samarbeide på whiteboard. Et whiteboard hjelper til med å holde effektive møter, visualisere ideer og arbeide kreativt med notater, skjemaer, maler, illustrasjoner og mer. Dette stimulerer brukerene til å være mer kreative og samarbeide på en intuitiv og brukervennlig måte. Tilnærmet likt et fysisk møte.

Møteromsplanlegger

Med digital møteromsplanlegger får du profesjonell styring av dine møterom. Du optimaliserer bruken av dine møterom på en enkel, smart og stilig måte. Man kan enkelt planlegge møter fra PC eller direkte på touch-skjermen utenfor møterommet. Dermed har man til enhver tid oversikt over møterommets tilgjengelighet. Perfekt for organisering i kontorfellesskap.

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin