Vel gjennomført lærlingstid

Vår gode kollega Vegard har fullført lærlingtiden og bestått fagprøven

Det er med glede at vi kan si at Vegard Gjermundsen har fullført sin lærlingperiode hos Provendo og bestått fagprøven med suksess. Dette er et bevis på Vegards tekniske kompetanse og evne til å anvende kunnskapen i praktiske situasjoner. Vegard har gjennom tiden som lærling hatt en veldig god utvikling og er i dag en viktig ressurs for oss på nettverksdrift og feilsøking. Han er også en omgjengelig type det er veldig lett å like.

Vegard uttaler selv at han trives godt med både kolleger og kunder, og at han opplever en spennende og variert arbeidshverdag der man aldri vet helt hva man møter. Han er ofte ute på oppdrag hos våre kunder. Enten det er snakk om oppsett av utstyr til kontorplasser, montering og konfigurering av nettverk, drift og overvåking av utstyr og programvare eller å bistå kunder som har problemer med PC, printere, nettverksutstyr eller annen maskinvare. Trenger du hjelp av oss på din arbeidsplass så er det ofte nettopp Vegard du får besøk av.

Han har gjennom innsatsen de to siste årene gjort seg fortjent til den tilliten han i dag har hos kundene våre. Vi er veldig glad og takknemlig for at han blir med på laget vårt videre.

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin