Komplette nettverks- og WiFi løsninger

Nettverk fra A-Å

Først møter vi deg som kunde og kartlegger dine behov og utarbeider en løsning som skalert til din bedrift. Vi ordner med fibernett inn og setter opp alt av nødvendig utstyr for å få et stabilt nettverk, som fungerer over hele bedriften. Vi har høyt fokus på bedriftens sikkerhet på nettverket. Med vår ekspertise så sørger vi for at sjansene for uønskede hendelser minimeres. Du som kunde blir involvert i hele prosessen slik at du får en forståelse av hvilke produkter og systemer vi benytter. Vi leverer både til nybygg og oppgraderer utdaterte løsninger.

Bredbånd

Fiber som bærer av internett er den beste plattformen for datakommunikasjon.

Med fiber internettaksess overføres data med lysets hastighet. Vi tilbyr kundene nærmest ubegrenset hastighet, uansett hvor stor mengde data som overføres. Slik kan moderne bedrifter møte kundenes høye krav til oppetid, kapasitet og lav forsinkelse, og de ansatte kan jobbe mer effektivt med bedriftens nettjenester.

Datakommunikasjon er virksomhetskritisk for både privat og offentlig sektor. Derfor er det viktig at Provendo som leverandør også kan tilby fiber igjennom de beste og mest driftssikre tilbydere som finnes i Norge.

Trådløst nettverk

Provendo sin trådløse nettverksløsning er en ideell løsning for et stabilt, kostnadseffektivt og funksjonelt trådløst nett, med høy ytelse og lang rekkevidde.

Administrasjon av det trådløse nettet gjøres fra Provendo sin sky via webgrensesnitt. 

Om det skulle bli nødvendig å utvide det trådløse nettet, så kan det enkelt utvides med flere punkter, som da blir en del av eksisterende nettet med samme navn og passord.

Høy ytelse med fokus på sikkerhet!

  • Ultra-rask sikkerhet på tvers av hele nettverket.
  • Sanntids overvåkning og forsvar mot både kjente og ukjente trusler.
  • En sømløs brukeropplevelse.
  • Forbedret driftseffektivitet og automatisert arbeidsflyt.

Sikkert nettverk

Provendo skreddersyr solide og trygge nettverk. Slik at du kan nyte stabilt nett med høy hastighet, uten å bekymre deg for spredning av virus og Phishing.

  • Kryptert nettverk for bedriftens ansatte
  • Personlig autentisering av ansatte mot AD/Database
  • Gjestenett med portal for registrering og tids/ytelse begrensning
  • Båndbreddekontroll

Erfaring og kompetanse

Vi har lang erfaring med leveranse av nettverksløsninger. Vi har fokus på kompetansebygging og er oppdaterte på den siste teknologien. Provendo har hatt mange forskjellige oppdrag i ulike størrelser og utforminger. Vi samarbeider nært med entreprenørene for en smidig og god gjennomføring av installasjon av nettverket.

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin