Forenkle og spar tid med Microsoft Bookings

Forenkle og spar tid

Bookings gir deg et raskere alternativ til tidkrevende og gjentakende planleggingsoppgaver, samtidig som du optimaliserer organisasjonens ressurser. Tilpass avtaledetaljer og bestillingskrav, og spesifiser tjenesteleverandører for å strømlinjeforme bestillingsopplevelsen. Integrasjon med de ansattes Office-kalender gjør at du raskt kan finne tilgjengelig tid for å unngå dobbeltbestilling, og en enkelt navigerbar nettside gir kundene mulighet til å finne og bestille avtaler når som helst på døgnet. Bookings hjelper deg med å bruke mindre tid på planlegging og gir deg mer tid til å møte kunder.


Møt virtuelt

Bookings gir deg mulighet til å holde organisasjonens møter virtuelt gjennom nettmøter via Skype for Business og Microsoft Teams. Hver avtale som foretas som et nettmøte oppretter en unik møtekobling som sendes til deltakere slik at de kan bli med via en nettleser, telefonoppringing, eller i Skype eller Teams-appen. Bookings er også tilgjengelig som en app i Teams, denne gir deg mulighet til å opprette Bookings-kalendere, tilordne ansatte, og både planlegge nye og administrere eksisterende avtaler uten å forlate Teams.

Tilpass etter dine behov

Bookings har innebygde alternativer for fleksibilitet og tilpasning som er utformet for å passe mange forskjellige planleggingsbehov, inkludert på tvers av avdelinger, enkeltpersoner, og for å foreta både interne og eksterne avtaler. Du kan opprette og administrere flere Bookings-kalendere, hvor hver av dem har et unikt oppsett som tilrettelegges for spesifikke mål og brukstilfeller. Bookings kan enkelt skreddersys og kommer med et stort utvalg av redigerbare felt og innstillinger, inkludert sidestruktur og -informasjon, ansattdetaljer, avtaleinformasjon og egendefinert kommunikasjon. Det er én løsning som kan brukes på tvers av organisasjonen.

Blidgjør kunder og klienter

Kundene vil like fleksibiliteten, enkeltheten og kontrollen de får med Bookings. De kan gå til bestillingssiden når som helst, avtale tidspunkt og tjenesten de trenger, få en bekreftelse via e-post og kalenderinvitasjon, og de kan endre avtalen eller avbryte den ved behov. Hvis du foretrekker å bestille avtaler på vegne av kundene din, angir du bare avtaledetaljene i Bookings, så sendes alle bekreftelser og påminnelser, og alle endringer blir sporet.

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin