Wednesdays for future

Wednesdays for future

Hver onsdag er vi så heldig å få besøk av Harald Nylund Jacobsen. Harald er 2. års IT-elev og har praksis hos oss en dag i uken denne høsten. Å ta imot praksiselever er en fin måte for oss å gi noe tilbake på. Vi i Provendo har fått nyte godt av fruktene til IT-linjene til de videregående skolene i Grenland. Det er derfor naturlig for oss å være med å gi næring til nysgjerrige og lærevillige unge. Vi er avhengig av at det fortsetter å komme unge sultne og lokale hoder med fagbrev i hånda i årene fremover også. Slik får vi også gitt innspill til skolen på hva vi syntes er dekket bra og hva vi savner i opplæringsløpet. Det tror vi er bra for skolene.

Også blir det en litt annen stemning på kontoret på onsdager når Harald er her. Det blir en litt mer leken og eksperimentell tilnærming til arbeidsdagen. Kanskje speider vi på denne måten etter nye lærlinger også? Bra for oss!

Vi anbefaler alle vi er i kontakt med å se mulighetene om de videregående skolene skulle banke på døra. Ikke bare for å kunne bruke #samfunnsansvar men for å få til trippel vinning. Bra for Provendo, bra for Porsgrunn VGS og viktigst for oss, bra for Harald. For Harald er en bra fyr!

Og jada: #samfunnsansvar

flere artikler

Liker du denne artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin