Tilleggsprodukter

Microsoft Exchange

Profesjonell mail med 50 Gb lagringsplass og spamfilter. Moderne markedsledende epostløsning med kalender og kontakter som enkelt deles internt i bedrifter.

Microsoft Office

Designet for å hjelpe deg med å oppnå mer, med innovative Office-apper, intelligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasse.

Microsoft Visio

Sømløst opprett profesjonelle diagrammer, samarbeid mer effektivt, koble til data i sanntid og automatiser arbeidsflyter.

Microsoft Projects

Hold deg organisert, fokusert og i ledelsen. Håndter alt fra små prosjekter til store initiativer. Uansett om du er en prosjektleder eller ikke, – nå kan du bli lederen over et hvilket som helst prosjekt, med denne kraftfulle appen som er så enkel å bruke.

Drift- og supportavtale Premium

Man kan ofte komme over situasjoner der man står fast eller får en uventet feil, da er det godt å vite at et kompetent lag med teknikere sitter klare for å ta imot en telefon fra deg. Reduser driftskostnadene på PC parken og øk sikkerheten. Med driftsavtale fra Provendo sørger vi for at alle maskiner er oppdatert, sikre og operative til enhver tid! Drift- og supportavtale Premium er vår beste avtale.

Kontakt oss

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.