Bedriftstelefoni

Bedriftsabonnement

Velg det abonnementet som passer best for din bedrift og dine ansatte. Våre markedsledende abonnementer kommer med den beste dekningen og med mulighet for data frihet og selvsagt data rollover.

Ny_ice-logo
Ny_ice-logo
Ny_ice-logo
Ny_ice-logo
Ny_ice-logo
Ny_ice-logo
Ny_ice-logo
Ny_ice-logo
Ny_ice-logo

Data frihet

1000 GB hver måned for kun 99,-
 Tilgjengelig for abonnementer fra 6-50 GB.

Data rollover

Hos oss får alle bedriftskunder Data Rollover inkludert.

Enkel og forutsigbar faktura

Bruker de ansatte opp inkludert datamengde, setter vi ned hastigheten på tjenesten, i stedet for å fakturere dyrt for hver ekstra megabyte som blir brukt. Forutsigbart og trygt.

Fri Fart

Vi gir fri fart til alle, uansett type abonnement!

Inkludert bruk i EU

Ring og bruk inkludert data uten ekstra kostnad i EU og EØS.

Ingen bindingstid!

Ingen bindingstid og full frihet til å bytte abonnement, hvis behovet endrer seg.

Ny_ice-logo

Bedriftsnett

Vi har en av markedets beste sentralbordløsninger, ice Bedrfitsnett, som sikrer at dine ansatte alltid er tilgjengelige. Både på kontoret og ute på farten. Enten din bedrift har behov for betjent eller ubetjent sentralbord, kan løsningen tilpasses slik at den dekker din bedrifts behov.

Få markedets beste trådløse kommunikasjonsløsning. ice Bedriftsnett inkluderer konferanseløsning, fraværsmarkering, køhåndtering, sett-over funksjonalitet og alle andre essensielle sentralbordløsninger.

ice Bedriftsnett er avansert og komplekst, men brukervennligheten er alltid i fokus. Målet er å levere brukergrensesnitt som inkluderer alle brukere, nesten uavhengig av brukerkvalifikasjon eller kompetanse. Provendo tilbyr i tillegg profesjonell brukeropplæring på Bedriftsnett til alle ansatte.

Med ice Bedriftsnett får du et fullverdig telefon-system tilpasset din bedrifts behov.

Har din bedrift kontroll på mobilkostnadene?

Kostkontroll Total gir bedrifter bedre oversikt over telefoniforbruket og bedriften sparer tid og penger på rapportering. I tillegg er det enkelt å skille ut privat mobilbruk, privat forbruk trekkes fra lønnen og gir større frihet for de ansatte.

Trenger du hjelp med mobilkostnadene?

Problemer med dekning innendørs?

Dårlig eller manglende innendørs mobildekning er kjente problemstillinger for mange norske bedrifter. Det finnes heldigvis en løsning. SMARTCelle sikrer dekningen innendørs.

Dårlig dekning på arbeidsplassen?

Få full oversikt og kontroll i våre selvbetjenings­løsninger

Våre gode selvbetjeningsløsninger gjør at det er enkelt å være kunde hos oss, spar kostnader og tid ved å administrere bedriftens mobiltelefoni med enkle løsninger.

Den beste dekningen

Nordens beste på mobildata

Ice har de siste årene investert stort i et nytt norsk mobilnett. Mobilnettet som vi har valgt å kalle ice+ dekker nå 91% av alle mobilkunder i Norge, og er i januar 2019 kåret til Nordens beste på mobildata. Utenfor våre egne dekningsområder leier vi dekning hos Telia.

Ringe over internett / Smart tale

Smart tale er en tjeneste som lar deg ringe med ditt eget mobilnummer gjennom et Wi-Fi-nettverk. Med tjenesten aktivert kan du ringe hjem til Norge fra null kroner per minutt, og dermed spare bedriften for store summer. Med Smart tale kan du ringe akkurat hvordan du selv vil, med din smarttelefon, ditt nettbrett, din PC eller Mac, eller ditt SIP-bordapparat. Smart tale er en tilleggs tjeneste til Mobil Bedrift, slik at du også kan bruke Smart tale i din sentralbordløsning.

Med Smart tale vil du få ekstra sikkerhet for din bedrift siden dere kan kommunisere både via mobilnettet og internett. I visse tilfeller kan du oppleve enda bedre samtalekvalitet via internett, men dette er helt avhengig av nettforbindelsen.

drift og support provendo

Drift og support avtale

En Drift og support avtale sikrer at alle telefoner og nettbrett inngår i et system som ivaretar sikkerhet og tilgjengelighet. Tjenesten gir også tilgang til låne telefon, backup, reparasjon og nytt simkort. Samt hjelp til sentralbordet og generell 1. linje support for alle brukere.

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.