Ikke surf på åpne ukjente trådløse nettverk » Provendo.no
Ikke surf på åpne ukjente trådløse nettverk » Provendo.no
19110
post-template-default,single,single-post,postid-19110,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive,elementor-default

Ikke surf på åpne ukjente trådløse nettverk

06 jul Ikke surf på åpne ukjente trådløse nettverk

Tenk deg om to ganger før du kobler deg på et åpent gratis nettverk

Det er lett for en svindler å hente ut passord og sensitiv informasjon ved å lure folk til å koble seg på åpne trådløse nett.
Informasjonen du sender fra deg der kan enkelt overvåkes, kopieres og misbrukes. Ofte kan navnet på nettet være nesten identisk med hotellet eller restauranten du er på sitt nett. For å være sikker kan det være lurt å spørre en ansatt om du er på riktig nettverk.

Det er tryggere er å bruke mobildata. Prisene på mobildata er nå så lave at det ikke utgjør store kostnaden, men det kan være lurt å begrense bruken av tjenester som genererer mye datatrafikk, som streaming av film og musikk.
Ice.net sine mobilabonnement vil være en god løsning for de aller fleste.

Om du allikevel må koble deg på åpne trådløse nett er det mulig å sikre seg ved å bruke en VPN tilkobling. Når du er tilkoblet en VPN-server vil all trafikken fra maskinen din gå igjennom en sikker kryptert tunnel. Mange bedrifter krever av sikkerhetshensyn bruk av VPN-oppkobling for å få tilgang til epost og dokumenter i bedriftens interne nettverk.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om Ice.net mobilabonnement og VPN løsninger?
Kontakt oss her: http://www.provendo.no

Ingen kommentar

Post en kommentar

NOEN AV DE SOM HAR VALGT OSS